چیکارش کنم روزا هی گریه میکنه میگه شب که میخوابه دوباره میره تو همون دنیا براش یک ثانیه یک سال میگذره میگه خیلی برام سخت میگذره تازه یه کمی هوشیار شده و تعریف میکنه که بالای خدا بیامرزدش و داییشو اون دنیا دیده و تعریف میکنه و همش گریه میکنه هی بغض میکنه اشک میریزه میگه وقتی میخوابم خیلی اذیت میشه برام یک سال میگذره
هنوز فک کنم کامل روحش تو این دنیا نیس اصلا یه جوریه همش حرفای تکراری میزنع همش چون ضربه مغزیش شدید بوده هنوز هوشش سر جاش نیس ولی طوری اشک میریزه انگار واقعا راست میگه وقتی خواب میره اذیت میشه چیکار کنم چه دعایی براش بخونم اذیت نشه نمیدونم چیکارش کنم دیگه از اشک ریختنش میفهمم چقد عذاب میکشه تو خواب عین اینکه میخوابه باز میره اون دنیا نمیدونم ولی میگه خیلی اذیت میشم 😮💨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وَمَکَرواوَمَکَرَاللَّهُوَاللَّهُخَیرُالماکِرینَ(یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻برگشتم
لابد آره فردا زنگ میزنم داداشم شیخه میگم راهنماییم کنه یا از استاداش بپرسه
عزیزم خدا شفا بده همسرت رو.وقتی از چیزایی که اون دنیا دیده تعریف میکنه ازش فیلم بگیر تایادتون بمونه بعدا بیا برا مابگو. یه سوال درباره حجاب ازش بپرس چطوری بوده اون دنیا
خودش صبح زود میرفت سرکار نمیدونم چیشد اون موقع کسی تو جاده نبود ببینه .. پلیس کروکی کشیده ک ماشین رفته تو چاله چوله های جاده منحرف شده و خوره تو تیره
بیمه داشتیم ولی چون گواهی نامه ندارن هیچی بهمون ندادن
نیاز به مراقبت و درمان داره حتما خیلی روحش آسیب دیده هست
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بنظرت چیزی از اون دنیا دیده ؟؟بنظرم کسی اگه چیزی از اون دنیا ببینه سمت خودکشی نمیره بخاطر خودکشی ببر ...
من سال ۴۰۲ خودکشی کردم و به طور معجزه آسایی زنده بودم تا مدت ها خواب های عذاب آدما رو میدیدم اون دنیا خیلی وحشتناکه عذاب هاش برای آدمای عادی هم سخته چه برسه کسی که خودکشی کنه
شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇