2777
2789
عنوان

بابام استخدام شرکت اکسم شده حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 73 پست
بی احترامی نکن مگه من با تو بودم میپری وسط بله حرف حق تلخه

وقتی تو سایت عمومی حرف میزنی همه حق پریدن وسطو دارن

اره راست میگید شماها بچه ی پیغمبرید تاحالا کار اشتباهی نکردید ، هرچند کار ایشون اصلا هم اشتباه نبوده

اونی ک مایه ی ننگه شمایید با وضعیت حرف زدنتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخیرم نشانه سلامتی نیستنشانه بد هست ن خوبفرهنگ بد رو رواج نده

حرفش خیلی مسخرس نشونه سلامتیه بخدا مردم از خنده این به بی حیای میگه سلامتی ای خدا ب کجا داریم میریم

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

وقتی تو سایت عمومی حرف میزنی همه حق پریدن وسطو دارناره راست میگید شماها بچه ی پیغمبرید تاحالا کار اش ...

مشخصه خودتم خطار کار زیادی هستی 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

ولی اگه به شغل بابا لطمه وارد شه بخاطر من چی؟

مقصر تو نیستی به هر حال 

ولی باعثش هستی 😂

اما حتی اگه بابات بفهمه هم طوری نمیشه نگران نباش . تو خودت بدون که هیچ اشتباهی نداشتی دیگرانم مقصر نمیدوننت 

All is one 
وقتی تو سایت عمومی حرف میزنی همه حق پریدن وسطو دارناره راست میگید شماها بچه ی پیغمبرید تاحالا کار اش ...

ارزش نداره با این دهن به دهن شی ولش کن بزار تو دنیای خودش بمونه

عزیزم پشیمونی فایده ای نداره دیگه کاریه که شدهتوام نمیدونستی یهو انقد همه جی تو هم میپیچه صداشو در ن ...

اصلا از تو رابطه رفتن با این پشیمون نیستم چون خیلی دوسش داشتم ولی اگه میدونستم اینطوری میشه اسمشم نمیاوردم