یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️
دعات میکنم توهم برام دعا کن مشکلاتم با خونوادم حل بشه❤
کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+.. برای اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:) اصالتم لر :)
آرزوي من قطع شدن ريزش موهامهحاضرم هركاري واسش بكنم😔اما هيچ جوابي نگرفتم😭
ببین اگر بتونی انمام بدی قطع میشه ب احتمال ۹۰ درصد اما سختهههه خودم تاثیر داشت
1 میری عطاری میگی سدر میخری دیگ. موهاتو سدر میشوری بعد چطوری. با اب قاطی میکنی مثل. دوع اب. روون بعد موقع شستن موها با ید. نشستع باشی ن ایستاده ک سودا سرت نیاد پایین موهاتو خود سدر تمیز میکنه. از خود سدر مثل شوره تو سر میمونه ولی خب ریزشو تا حد چشمگیری قطع میکنع باز لایک کن. توصیحات بیشتزی بدم بهت. فردا
میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم