2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مریضیم اینکه همش اسیر دوا درمون وبیمارستانم خسته شدم کم اوردم

اخی عزیزدلم ان شاالله زود زود خوب بشی ،عزیزم بعضی دردا هستن از صدتا مریضی بدتر مهم اینکه کسایی کنارت باشن که توبراشون مهم باشی

به خاطر آیندم ازدواجم پدرم که چند روزه قلبش درد گرفته

عزیزم دکار رفتن پدرتون انشالله خوب بشن من مشکل بزرگ خودم مریضی مادرم اینکه همش تنهایی اسیر بیمارستانم هزینه های بالای مریضیم 

اخی عزیزدلم ان شاالله زود زود خوب بشی ،عزیزم بعضی دردا هستن از صدتا مریضی بدتر مهم اینکه کسایی کنارت ...

متاسفانه برای کسی مهم نیستم من یه روز درمیون اسیر بیمارستانم تنها میرم میام  

عزیزم دکار رفتن پدرتون انشالله خوب بشن من مشکل بزرگ خودم مریضی مادرم اینکه همش تنهایی اسیر بیمارستان ...

آخ میدونم ازهزینه میگی یعنی چی مادرم مریض بود کلی هزینه داروهاش بود

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
عزیزم دکار رفتن پدرتون انشالله خوب بشن من مشکل بزرگ خودم مریضی مادرم اینکه همش تنهایی اسیر بیمارستان ...

آره دکتر رفته گفتن آریتمی داره قرص میخوره حالش خوبه ولی چن روزه میگه درد دارم خدا سلامتی بده بهت عزیزم سخته واقعا 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

دلتنگ کی عزیزم ؟‌مرسی عزیزم الهی امین

دلتنگ هیچکس کلا دلتنگی میگیرم دلم میخواد توخونه نشینم برم بیرون اما نمیتونم هم شوهرم نمیذاره هم بچه کوچک دارم نمیتونم 

دلتنگ هیچکس کلا دلتنگی میگیرم دلم میخواد توخونه نشینم برم بیرون اما نمیتونم هم شوهرم نمیذاره هم بچه ...

خوب باشوهرتون برید عزیزم .منم تنها جایی که میرم بیمارستان وداروخونه اس   

خوب باشوهرتون برید عزیزم .منم تنها جایی که میرم بیمارستان وداروخونه اس

شوهرم برعکس من اصلا دلش نمیخوادبره بیرون کاش انقدپول داشتم که میرفتم فقط خریدمیکردم اما متاسفانه هیچی ندارم دستمون به شدت خالیه