2777
2789
عنوان

حس بدی از طرف پسر طرد بشی بگه دوستت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 89 پست
اگه وابسته کرده و بعد اینطور کرده آدم بی ذاتیه همون بهتر بدرد نمیخوره . من هم می خواستم دختر رو وابس ...

نه اتفاقا از اولم گفت عین رفیق باشیم تا اگه بهم نخوردیم دختری وایسته نشی،پسرا دیر وابسته میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه هر روز بخوای با یه نفر باشی آرهولی اگه تموم زندگیت همون یه نفر باشه و به قصد ازدواج باشه، نمیشه ...

چه حرف بدی زدی!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
میدونی از این پسرا نیست من میشناسمشخیلی موقعیت ها برا سواستفاده بوده واقعا چشاشو بسته

ما با این حرفا خودمونو گول می‌زنیم 

این مثل بقیه نیست،

چی دیدی توش؟یارو موقعیت داشت ولی کاری نکرد؟تخ.مشو داشت کاری کنه اصلا؟

درکت نمیکنم

اینا اسمش دوست داشتن نیست!

چن وقته باهمید؟

ببین ما سنتی اشنا شدیم

همو ندیده بودم فقط عکس

حتی تصویریم نمیگرفتیم

قبل اینکه منو ببینه گفت دوستت دارم ولی،بهت حسی ندارم

ولی بعد اینکه منو دید کلا انکار عوض شد

من این جمله رو چند سال پیش شنیدم و از اعماق وجودم شکستم ولی رها کردم چون چاره ای نداشتم 

برای خودت ارزش قائل باش

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

ما با این حرفا خودمونو گول می‌زنیم این مثل بقیه نیست،چی دیدی توش؟یارو موقعیت داشت ولی کاری نکرد؟تخ.م ...

میتونست از لحاظی مالی سو استفادع کنه با اینکه احتیاج داشت نکرد