2777
2789
عنوان

مشکلی که باشوهرم دارم

139 بازدید | 10 پست

ما۱۷سال پیش باهم اشناشدیم ودوست شدیم ومنجربه ازدواج شد الان گاهی تواوج دعوامیگه دوستی دختر پسر تازه مد شده اون موقع تو از اون خراب هابودی خودتت قالب کردی به من ،ناگفته نمونه اون زمان رفتیم باهم گواهی سلامت گرفتیم ،خودش هرپخی میخوره ولی من اصلا نه وکاملا متعهدم .کاش اون موقع این دوستی منجر به ازدواج نمیشد،ازمن نصیحت به دختر خانوم خدای نکرده هیچوقت قبل ازدواج تودوران دوستی تن به رابطه ندین چون اگه ازدواجم بکنین بعدا میزنه توسرتون،منکه پشیمونم بخاطر دوستی وازدواج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد هفده سال،این حرفا چیه،زشته چرا زندگی رو تلخ میکنه

مرض داره همش تو دلخوری نبش قبرمیکنه وبوی تعفن کل زندگی رومیگیره،باورکن برام خیلی گرون درمیاد بهم میگه ازخراب های دوره خودت بودی

مرض داره همش تو دلخوری نبش قبرمیکنه وبوی تعفن کل زندگی رومیگیره،باورکن برام خیلی گرون درمیاد بهم میگ ...

خب شما هم از خودت دفاع کن.

بگو خودت خوب بودی؟این چیزا مرد و زن نداره 

بگو مگه تو این سالها کاری کردم؟بهت وفا دار نبودم؟

دل شکستن تاوان داره

خب شما هم از خودت دفاع کن.بگو خودت خوب بودی؟این چیزا مرد و زن نداره بگو مگه تو این سالها کاری کردم؟ب ...

جوابش میدم ولی خب دیگه اعصابی برام نمونده ،امیدوارم بدجور تاوان بده