2777
2789
عنوان

کسی از اسنپ طلا خریده ایاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم نخر..چشمت روشن و بی بلا عزیزم

نه خواهر

پول مول ندارم

فقط تبلیغاتشو تو سایت دیدم خاستم نظر دوستان رو بپرسم

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

من قصدشو‌ داشتم بعد همین سایت از کاربرها یاد گرفتم بشکل آنلاین وزن و قیمت نهایی رو بعضی سایتها محاسبه میکنن ، وقتی مقایسه کردم دیدم فروشگاههای اسنپ خیلی گرونتر !!! و در نهایت بی خیال شدم 

اگه براتون مهم نیست و بحث قسطی بخرید 

من زورم اومد علاوه بر سود و مالیات مبلغ بیشتری بدم 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
نه کلا دیجیکالا دیگه شورش دراومده ، با سلام از همه بهتره

اره دیجیکالا واقعا بد شده

اشغال فروشی شده رسما

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
من قصدشو‌ داشتم بعد همین سایت از کاربرها یاد گرفتم بشکل آنلاین وزن و قیمت نهایی رو بعضی سایتها محاسب ...

منم تو سایت های محاسبه انلاین

چند تا از محصولات فروشگاه اسنپ رو محاسبه کردم حدوا ۲۰۰ تومن قیمتشون بیشتر بود

منم تو سایت های محاسبه انلاینچند تا از محصولات فروشگاه اسنپ رو محاسبه کردم حدوا ۲۰۰ تومن قیمتشون بیش ...

اونی که من زدم  با وزن یک‌گرم تقریبا اختلاف تا دو میلیون بود  اصلا به صرفم‌ نبود !  

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اونی که من زدم با وزن یک‌گرم تقریبا اختلاف تا دو میلیون بود اصلا به صرفم‌ نبود !

وای یا خداااا

کدوم فروشگاه؟؟

وای یا خدااااکدوم فروشگاه؟؟

گوشواره میخواستم از این مدلها بخیه دو سه تا فروشگاه رو زدم اسامیشون خاطرم نیست ، شما هم قصد خرید داشتی مقایسه کن اگه اختلاف کم پیدا کردین بزارید این تاپیک ممنون 🙏 

گوشواره میخواستم از این مدلها بخیه دو سه تا فروشگاه رو زدم اسامیشون خاطرم نیست ، شما هم قصد خرید داش ...

حتما🌻