2777
2789
منم از رشته اتاق عمل خوشم‌نمیاد و کلا میخوام برم سراغ علاقه هام و ولش کنم..

جذاب نیست؟ من این رشته جزو اولویت هامه

علاقه‌مند به اظهار نظر در تمام تاپیک های مربوط و نامربوط!   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجرد بودم دوست داشتم پرستار بشم ولی ازدواج کردم دانشگاه نرفتم سالها میگزره همیشه حسرت ش به دلم موند 

وقتی پرستارها رو میبینم اعصابم بهم می ریزه 

اگر رشته ای یا شغلی دوست دارید دنبالش کنید مثل من نشید 😭

از دور قشنگه

کجاش حیفه

پرستاریییی خیلی سخته همش اعتصابن

خواستگار هم کم میاد خیلیا زنی که شغل شیفتی داره نمیخوان

ول کن تا ترم یکی 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اگ ترم یک باشی اونقدر نیست جریمه ولی نکن پشیمون میشی ببخشید اینجوری میگم اما تو سالن واسه کسی نریدن ...

حقوق یه پرستار چقد هست 

درآمد کسی که سالن داره چقد ؟

همسایه ما پرستار هست 

از صبح که هنوز هوا روشن نشده از خونه میزنه بیرون

نه بچشو میبینه نه شوهرشو 

وقتی هم میاد خونه خسته و کوفته 

نه مرخصی درستی داره 

حقوق پرستاری چقدره؟ولی خیلی آدم خسته میشه حق داری

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
کجاش حیفهپرستاریییی خیلی سخته همش اعتصابنخواستگار هم کم میاد خیلیا زنی که شغل شیفتی داره نمیخوانول ک ...

افرین ماخودمون هرکس برای داداشم معرفی میکردمیگفت پرستارهست میگفتیم نه چون واقعابرای شوهروفرزندسخته بهتره حداقل همسرشون پرستاریادکترباشه بهتردرک میکنه فامیل نزدیکم شغلش پرستاری هست باشوهرش یعنی یاخانم شیفت هست یااقااصلاهم رونمیبینن واقعاسخته علاقه وعشق زیادمیخواد