2777
2789
عنوان

زمان مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چندین ساااله که تو تنهایی و تاریکی شکنجه میشم ، تحقیر میشم و ...

خدا ازشون نگذره...داغ ب دلشون بیاد...رسوا بشن...منتظر معجزه باش...راستی میدونی من خودمو چجوری نجات دادم؟ با کمک کردن ب آدمها...آنقدر بی حساب کتاب هرکاری میتونستم میکردم برای هرکسی ک میشد برای غریبه ها...هرکاری....طولانیه بنام بهت بگم...ببین هرکاری ک کمک محسوب میشد...بی ارزش بارزش بزرگ کوچیک مالی غیر مالی آشنا غریبه دوست دشمن...این منو نجات داد

مرسی عزیزم ولی خیلی خستم😭😭دیگه جوونی رفت سالم بودن رفت روزیم که خوشبخت بشم باید درد جونی که واسم ن ...

شما ذکر یا جبار زیاد بگو 

از دیگر معانی نام خداوند (جبار) این است که او به امور مردم رسیدگی می‌کند و به آنها سر و سامان می‌بخشد. او سرپرستی بندگانش را برعهده گرفته و برای آنها وسیله‌های راحتی زندگی و دستیابی به روزی را فراهم آورده است. جبّار از (جَبَرَ) به معنای بی نیاز کننده نیازمندان و اصلاح کننده شکستگی‌ها برگرفته شده.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
مرسی عزیزم ولی خیلی خستم😭😭دیگه جوونی رفت سالم بودن رفت روزیم که خوشبخت بشم باید درد جونی که واسم ن ...

جبار یعنی جبران کننده 

خدا برات همه از دست رفته ها رو جبران می کنه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خدا ازشون نگذره...داغ ب دلشون بیاد...رسوا بشن...منتظر معجزه باش...راستی میدونی من خودمو چجوری نجات د ...

وااایییی منم همین الان همینم ، کمک میکنم به همه ، البته نه کمک مالی . احساس میکنم این می‌تونه منو نجات بدههه😭 

وااایییی منم همین الان همینم ، کمک میکنم به همه ، البته نه کمک مالی . احساس میکنم این می‌تونه منو نج ...

ببین بشین کتاب بخون...کتابهای پر فروش و معروف...کتاب نجات دهنده است...یه راهی برات باز میشه...فیلم هم خوبه...شروع کن ...سلیقتو پیدا کن و شروع کن طبق سلیقت فیلم و کتاب بگیر از اینترنت.... امتحان کن

ببین بشین کتاب بخون...کتابهای پر فروش و معروف...کتاب نجات دهنده است...یه راهی برات باز میشه...فیلم ه ...

کتاب که نمیتونم بخرم ، ولی کم و بیش با پی دی اف و پادکست دلمو آروم میکنم . 

من خیلی روزهای سیاهی کشیدم. تو سن کم درگیر اتفاقات بزرگ شدم...الآنم خیلی تنهام. واقعا کسی ندارم...ان ...

تو هم مثل منی که آنقدر خوب درکم میکنی، وجه شباهت ما رنج های سنگینیه که کشیدیم . به امید و انتظار نی نی کوچولوت باش گلم ‌ 

خدا بهت قوت قلب ببخشه به حق مولا امیرالمومنین 

تو هم مثل منی که آنقدر خوب درکم میکنی، وجه شباهت ما رنج های سنگینیه که کشیدیم . به امید و انتظار نی ...

مرسی عزیزم. حالا یه چیزی بگم از خودم...من اصلا اعتقادات دینی ندارم...یعنی آنقدر پاره شدم آنقدر صداشون کردم و نشنیدن ک هیچ اعتقادی ندارم...ولی فهمیدم زندگی یه سفر بی معنیه...که هیچ توقعی ازش ندارم