2777
2789
عنوان

زمان مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور بره بیرون وقتی یکی از اعضای خانواده گوهته

گفتم انقدر مشغله پیدا می کنه که تو دیگه تو ذهنش نیستی و رابطه اتون کمتر می شه و کمتر اذیتت می کنه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
دعای علقمه رو هر شب بعد نماز مغرب بخون همراه با دو رکعت نماز من تا سه ماه مدام می خوندم. به مرور آدم ...

دارم قرآنو ختم میکنم جز بیستم بودم داشتم بخدا امیدوار میشدم ولی دیروز قلبم خیلی شکست دوباره هزارتیکه شد روحیمو باختم انقدر گریه کردم سرم درد میکنه 

غبارغم برود،حال خوش شود..

ای بابا...میخام بهت قول بدم حتی با مرگش آرامشی در کار نیست...مرگ با خودش یه دریچه تازه ب زندگی باز می‌کنه...اگه سرنوشت برات خوشی بخاد بدون مرگ اون هم میاد..ولی اگه برات خیر نخاد با مرگ اون دچار سختی های دیگه میشی...تجربه شخصیی خودمو دارم بهت میگم...دنبال یه راه دیگه باش برای نجاتت...

زمان مرگ در لوح قضا و قدر الهی ثبت شده و هیچ کس جز خدا و معصومین از اون آگاهی ندارن

پسر من فوت شد همش میگم تقصیر منه که نفهمیدم چیکار کنم تا زود خوب بشه ویروس گرفت فکر کردم سرما خورده دارو دادم ولی تا رفتم آمادش کنم ببرمش بیمارستان فوت شد تو خونه پارسال همش میگم تقصیر منه که فوت شد

خودکشی قدیمی شدهمردی زندگی کن

وقتی همش شکست میخورم وقتی خدا همه ی دلخوشیهامو گرفت دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم احساس میکنم قلب مونده زیر دست وپا هرسری یجور خورد میشه بهم فرصت نمیده پاشم چجوری مرد باشم و زندگی کنم

هیچ راهی نیست جز نبودنش ، جز پودر شدنش ، یا پودر شدن من

ممتاسفانه مرگ دست انسان نیست‌‌....میدونی چرا خودکشی بده؟ چون اطرافیان نابود میشن...نمیدونم تاحالا تجربه مرگ کسی ک بهت نزدیک باشه رو داشتی یا نه...با خودکشیت ظلم بزرگی ب کسای دیگه میشه

ممتاسفانه مرگ دست انسان نیست‌‌....میدونی چرا خودکشی بده؟ چون اطرافیان نابود میشن...نمیدونم تاحالا تج ...

دوست دارم بمیرم عزامو رو دلشون بزارم که انقدر دنیارو برام تنگ کردن