یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم چندین ساااله که تو تنهایی و تاریکی شکنجه میشم ، تحقیر میشم و ...
خدا ازشون نگذره...داغ ب دلشون بیاد...رسوا بشن...منتظر معجزه باش...راستی میدونی من خودمو چجوری نجات دادم؟ با کمک کردن ب آدمها...آنقدر بی حساب کتاب هرکاری میتونستم میکردم برای هرکسی ک میشد برای غریبه ها...هرکاری....طولانیه بنام بهت بگم...ببین هرکاری ک کمک محسوب میشد...بی ارزش بارزش بزرگ کوچیک مالی غیر مالی آشنا غریبه دوست دشمن...این منو نجات داد
مرسی عزیزم ولی خیلی خستم😭😭دیگه جوونی رفت سالم بودن رفت روزیم که خوشبخت بشم باید درد جونی که واسم ن ...
شما ذکر یا جبار زیاد بگو
از دیگر معانی نام خداوند (جبار) این است که او به امور مردم رسیدگی میکند و به آنها سر و سامان میبخشد. او سرپرستی بندگانش را برعهده گرفته و برای آنها وسیلههای راحتی زندگی و دستیابی به روزی را فراهم آورده است. جبّار از (جَبَرَ) به معنای بی نیاز کننده نیازمندان و اصلاح کننده شکستگیها برگرفته شده.
وااایییی منم همین الان همینم ، کمک میکنم به همه ، البته نه کمک مالی . احساس میکنم این میتونه منو نج ...
ببین بشین کتاب بخون...کتابهای پر فروش و معروف...کتاب نجات دهنده است...یه راهی برات باز میشه...فیلم هم خوبه...شروع کن ...سلیقتو پیدا کن و شروع کن طبق سلیقت فیلم و کتاب بگیر از اینترنت.... امتحان کن
تو هم مثل منی که آنقدر خوب درکم میکنی، وجه شباهت ما رنج های سنگینیه که کشیدیم . به امید و انتظار نی ...
مرسی عزیزم. حالا یه چیزی بگم از خودم...من اصلا اعتقادات دینی ندارم...یعنی آنقدر پاره شدم آنقدر صداشون کردم و نشنیدن ک هیچ اعتقادی ندارم...ولی فهمیدم زندگی یه سفر بی معنیه...که هیچ توقعی ازش ندارم