2777
2789
عنوان

زمان مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 61 پست
پسر من فوت شد همش میگم تقصیر منه که نفهمیدم چیکار کنم تا زود خوب بشه ویروس گرفت فکر کردم سرما خورده ...

نه تو تلاشتو کردی عزیزم  مرگ اون طفل معصوم هم ثبت شده بوده و حتما تو بعنوان یه مادر پاداش سنگینی پیش خدا داری این حرفها رو منی میگم که خودم فرزندم رو از دست دادم،😓😓😓

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من فوت شد همش میگم تقصیر منه که نفهمیدم چیکار کنم تا زود خوب بشه ویروس گرفت فکر کردم سرما خورده ...

عزیزم خدا بهت صبر بده...تو مقصر نیستی...تو ک دکتر نیستی تازه دکتر ها نمی‌فهمن باید چکار انجام بدن. من پدرمو بردیم بیمارستان دکترش نفهمیدچشه...و با مرگ نامعلوم فوت کرد...

وقتی همش شکست میخورم وقتی خدا همه ی دلخوشیهامو گرفت دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم احساس میکنم قلب مو ...

به عنوان کسی که یه دوران خیلی سخت گذروندم بگم که 

این روزها هم می گذره و رو سیاهیش به زغال می مونه 

انگار باید یک سری اتفاقات بیافته که آدم ها ذات واقعی شون به شما و خودشون و خدا نشون بدن انگار باید این اتفاق ها بیافته تا ببینیم یه عده چقدر می تونند لجن و کثافت باشه و بعد کم کم دوران اونها به سر می رسه و اونها هستند که میان پایین و تو هستی که بالا می ری و قدرت پیدا می کنی 

فقط صبور باش و همیشه به خدا پناه ببر  دوران تو هم می رسه 

الان من گفتم سه ماه هر شب دعای علقمه می خوندم! 

شما فکر می کنی فقط هر شب می خوندم؟ 

صبح می خوندم ظهر می خوندم بعدظهر می خوندم مغرب می خوندم شب قبل خواب می خوندم. انقدر تحت فشار بودم که کتاب دعا همیشه همراهم بود  مثل یه نفر که چاره ای نداره و در عین بی چارگی یه در همه اش می کوبه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
دعام کن ، ایشالا به حق اون طفل معصوم تو شکمت دهات در حقم برآورده بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

باور کن با تمام وجودم برات دعا کردم...درکت میکنم...منم روزای سیاه داشتم و دارم...منم آرزوی مرگ کردم زیاددددد...میدونی زندگی خیلی سخته...و وقتی میفهمی با همه سختیش باید ادامه بدی سخترش می‌کنه...منم تنهام زیاددددد ...دعا میکنم برات نور بیاد

به عنوان کسی که یه دوران خیلی سخت گذروندم بگم که این روزها هم می گذره و رو سیاهیش به زغال می مونه ان ...

مرسی عزیزم ولی خیلی خستم😭😭دیگه جوونی رفت سالم بودن رفت روزیم که خوشبخت بشم باید درد جونی که واسم نمونده روبخورم

غبارغم برود،حال خوش شود..
نمی‌دونم چرا بغضم ترکید وقتی اینو خوندم ، دعام کن تو رو خدا از ته ته دلت 😭

بشین کتاب بخون. رمان های واقعی..اون موقع میبینی ک چقدر همه بدبختن...اون زندانیان سوریه دیدی؟ چندین سال تو تاریکی و تنهایی شکنجه شدن...ببین کتاب بخون فیلم ببین ...ببین ک باید زندگی کنی با همه بدیهاش...زندگی قشنگ نیست. زندگی یه سفره بی معنیه ولی تا موقعی ک هستی باید باشی

باور کن با تمام وجودم برات دعا کردم...درکت میکنم...منم روزای سیاه داشتم و دارم...منم آرزوی مرگ کردم ...

ممنونم ازت مهربون ، وقتی میام اینجا و درد و دل میکنم ، بعد دوستان میان آنقدر قشنگ منو درک میکنن و برام دعا میکنن با وجودی که نمی‌شناسن منو تو قلبم روشن میشه ‌ . احساس میکنم زندگی هنوز قشنگی داره ‌ . هنوز میشه اینجا ، تو این دنیا نفس کشید . فقط دعای آزادی کن برام ، دعا کن زودتر آزاد بشم و زندگی بر وفق مرادم بشه بعد از بیست و یک سااااال تحمل و زجر کشیدن 🥀

نمی‌دونم چرا بغضم ترکید وقتی اینو خوندم ، دعام کن تو رو خدا از ته ته دلت 😭

یه راهی پیدا کن برای اینکه لحظاتی ارومت کنه...بازی با گوشی بیرون رفتن غذا زیاد خوردن نمیدونم هرچی...یکاری کن چند لحظه در روز بهت مزه بده...باور کن زندگی پر از انسانهای بدبخته