2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا من که دلیل آزار و اذیتم شغلم نیست اون نامرد بی غیرتع و صدرصد مطمنم همین الانشم برای کنار گذاشت ...

دوران بارداری  زمانیه که مرد بهترین رفتارها داره نسبت به همسرش.  بعدش تازه  رفتارای بد مردا با  همسرشون شروع میشه . این که الان  اینطوره ببین بعدش چجوری میشه

دوران بارداری زمانیه که مرد بهترین رفتارها داره نسبت به همسرش. بعدش تازه رفتارای بد مردا با همسر ...

خدا شاهده اونقدر بچه دوست داشت و اونقدر اصرار کرد بچه دار شیم وقتی بی بی چکم مثبت شد به خیال خودم گفتم ازین بع بعد زندگیم بهشت میشه اینقدر که مواظبمه یهو دیدم چنان بدرفتار شد چنان زندگی رو بهم جهنم کرد تا حالا چندین بار اقدام به سقط کردم 

خاک بر سره بی لیاقتش فقط همین لایقشه الدنگ

زندگیمو سیاه کرده بخدا تا دنیا دنیا بوده وقتی زنی باردار میشد شوهرش رفتارش بهتر میشد ولی من زندگیمو جهنم کرد این آشغال پست فطرت

گوره باباش ولش کن بیشرفو زنه حامله ول کنی بری تو که میخواستی بری گوه خوردی منو گرفتی حمالپیغام بده ب ...

تصمیم اینه ولی حوصله مهریه گرفتن ندارم نمی‌خوام بخاطر مهریه بیاد دنبالم می‌خوام پیام بدم توافقی جدا شیم هیچی نمی‌خوام 

تصمیم اینه ولی حوصله مهریه گرفتن ندارم نمی‌خوام بخاطر مهریه بیاد دنبالم می‌خوام پیام بدم توافقی جدا ...

نه بگو مهرمم باید بدی تا ادب بشه اشغال

زندگی شوخی بردار نیست مگه سهره هرت بیاد ول کنه بره 

سر غذا بحث دارید ؟ یا کلا از بیخ و بن این مدله

از بیخ و بن این مدلیه بخاطر هر چیزی شروع می‌کنه داد و بیداد و فحش چند روز پیش باز اون بی لیاقت خونه بود و من سر کار بودم دیدم زنگ زد خیال کردم چون صبح باهام دعوا کرده زنگ زده احوالم بپرسع دیدم گفت جورابمو پیدا نمیکنم و شروع کرد دوباره حرف زدن به من فقط بخاطر اینکه جورابشو پیدا نمی‌کرد