صبح رفته باشید سرکار خسته و کوفته اون خونه باشه ده بار زنگ بزنید تا بیاد دنبالتون تو راه که دارید برمیگردی خونه بگی نهار نداریم یه چیزی برا نهار بخر شروع کنه داد و بیداد و فحش شمام از سر لج بگید اصلا منو ببر سمت ماشین های ترمینال میخوام برم خونه بابام اونم سریع بره اونجا پیاده کنه اونقدر هم سریع گاز بده بره که فرصت نکنی کیفتو از پشت ماشین برداری دنبالش دویدم تا کیفمو آوردم خونه بابا هم دو ساعت فاصله داره اونم نه زنک بزنه نه هیچی فقط دیشب دو بار زنگ زد که من جواب ندادم الان تصمیمتون چیه اینم بگم این رفتارها رو در حالی با من انجام داد که من باردار بودم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دقیقا من که دلیل آزار و اذیتم شغلم نیست اون نامرد بی غیرتع و صدرصد مطمنم همین الانشم برای کنار گذاشت ...
دوران بارداری زمانیه که مرد بهترین رفتارها داره نسبت به همسرش. بعدش تازه رفتارای بد مردا با همسرشون شروع میشه . این که الان اینطوره ببین بعدش چجوری میشه
دوران بارداری زمانیه که مرد بهترین رفتارها داره نسبت به همسرش. بعدش تازه رفتارای بد مردا با همسر ...
خدا شاهده اونقدر بچه دوست داشت و اونقدر اصرار کرد بچه دار شیم وقتی بی بی چکم مثبت شد به خیال خودم گفتم ازین بع بعد زندگیم بهشت میشه اینقدر که مواظبمه یهو دیدم چنان بدرفتار شد چنان زندگی رو بهم جهنم کرد تا حالا چندین بار اقدام به سقط کردم
از بیخ و بن این مدلیه بخاطر هر چیزی شروع میکنه داد و بیداد و فحش چند روز پیش باز اون بی لیاقت خونه بود و من سر کار بودم دیدم زنگ زد خیال کردم چون صبح باهام دعوا کرده زنگ زده احوالم بپرسع دیدم گفت جورابمو پیدا نمیکنم و شروع کرد دوباره حرف زدن به من فقط بخاطر اینکه جورابشو پیدا نمیکرد