2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سر دوس داشتنش نگه داشت، بچه دار شدیم، حالام...بتظرم به خانوادت بگو یا مشاور که یه تصمیم درست بگی ...

هنوز به خانواده نگفتم اگه بگم دیگه همه چی تمامه چون همین چند ماه پیش دو ماه قهر خونه بابام بودم 

وای دختر خوب تو ی ثانیه عصبی بودن تصمیم ب این مهمی مگه میگیرنیکم فکر کن ی کاری نکن ک پشیمون بشی از ط ...

برای چی شکایت کنه اون چکارس تا حالا چکار کرده برا این بچه بجز اینکه اذیت و ازار رسونده

اگه اولین بارش بود میگفتم اشکال ندارع ولی کلا بدرفتاره

برو مشاوره بنظرم ب حرف های جنجالی اینجا کار نداشته باش ن سقط ب همین آسونی هست چون هم آسیب روانی و جسمی ب خودت میرسه و هم اینکه غیرقانونی هست میتونه همسرت شکایت کنه ک اونجا ب بددردسری میفتی ن طلاق رو ب همین راحتی تا بخوای میدن ببین برو مشاور شرط کن تا نیاد باهات برین و درست نشه برنمیگردی

هنوز به خانواده نگفتم اگه بگم دیگه همه چی تمامه چون همین چند ماه پیش دو ماه قهر خونه بابام بودم

ای وای، کاش فکر کنی بهترین تصمیمو بگیری

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
برای چی شکایت کنه اون چکارس تا حالا چکار کرده برا این بچه بجز اینکه اذیت و ازار رسونده

عزیز دلم قانون نگاه نمیکنه ک چکار کرده ولی هست میتونه شکایت کنه ب دردسر میفتی فقط کافیه تو اینکارو کنی اونم بره شکایت کنی سریع میفرستن پزشک قانونی معاینه میکنه تا ته ماجرا میره ک باردار بودی یا نه و اینکه بچه چطور از بین رفته اونجا ی جورایی انگار قتل عمد کردی

از هر وکیلی دوست داری بپرس ولی تو محکوم میشی تو دادگاه اگر اینکارو کنی ب نظرم ب طناب پوسیده نی نی سایتا ک از روی هیجان بعضیاشون نظر میدن اقدامی نکنن ک بخوای پشیمون بشی

تو از کجا میدونی پشت این حرف کی هست؟شاید ی دختر بچه ١٣ ساله باشه

عزیز دلم قانون نگاه نمیکنه ک چکار کرده ولی هست میتونه شکایت کنه ب دردسر میفتی فقط کافیه تو اینکارو ک ...

ببین اصلا کاری به حرف این خانوم ندارم حقیقتا این بچه بخاطر خودشم نباید بدنیا بیاد گناه داره بخدا شما که نمیدونی این آدم چقدر آزارم داده ازوقنی باردار شدم 

چون دیروز تایم کارش نبود چون من سر کار بودم و کلا ده دقیقه راه بود تو خونه چون دیشبش خونه نبودیم برا ...

در اينكه كار همسرتون اشتباه بوده شكي نيست ولي شما هم سياست مدارانه رفتار نكرديد

اگر اون داشته استراحت مي كرده چه كاري بوده كه پشت سر هم تماس بگیرید که بیاد دنبال خودتون اسنپ میگرفتین

یا اصلا از قبل پیام میدادین ه اگر در وضعیت مساعدی هست یه چیزی درست کنه بچه هوس دستپخت باباش کرده

یا اصلا بگید عزیزم میتونی بیای دنبال ناهار بیرون بخوریم

یا از بیرون سفارش بدیم

هزاران راه وجود داره چرا همیشه عصبانیت و لجبازی گزینه اولتون هست 

قهر کردن مال وقتی هست که همه چی تمومه

شما مادری باید حواستون به بچه باشه اگر اتفاقی برای بچه تو مسیر میفتاد چی 

ببین اصلا کاری به حرف این خانوم ندارم حقیقتا این بچه بخاطر خودشم نباید بدنیا بیاد گناه داره بخدا شما ...

چند ماهت هست؟

ب نظرم الان دیگه تقریبا دیر شده برای تصمیم گیری درباره وجودش بایذ قبل بارداری به این مورد فکر میکردی

با تمام وجودم درکت میکنم چون از نزدیک زندگی های آسیب دیده رو دیدم اما با اینکار قطعا وضعیتت بدتر میشه اون وقت تو قتل کردی ک از جنبه دینیشم عبور کنیم دادگاه ولت نمیکنه ب این راحتی

در اينكه كار همسرتون اشتباه بوده شكي نيست ولي شما هم سياست مدارانه رفتار نكرديداگر اون داشته استراحت ...

چه استراحتی کلا ۳ روز تو هفته میرع سر کار از شنبه تا دوشنبه بعدش کلا بیکاره چرا اینقدر باید مراعات کرد برای چی 

چه استراحتی کلا ۳ روز تو هفته میرع سر کار از شنبه تا دوشنبه بعدش کلا بیکاره چرا اینقدر باید مراعات ک ...

خوب مراعات نکنین 

خوب شما که شرایط همسرتون میدونین چرا یکم یاد نمیکیرین چطوری ماجرا رو برعکس کنین