2777
2789

صبح رفته باشید سرکار خسته و کوفته اون خونه باشه ده بار زنگ بزنید تا بیاد دنبالتون تو راه که دارید برمی‌گردی خونه بگی نهار نداریم یه چیزی برا نهار بخر شروع کنه داد و بیداد و فحش شمام از سر لج بگید اصلا منو ببر سمت ماشین های ترمینال می‌خوام برم خونه بابام اونم سریع بره اونجا پیاده کنه اونقدر هم سریع گاز بده بره که فرصت نکنی کیفتو از پشت ماشین برداری دنبالش دویدم تا کیفمو آوردم خونه بابا هم دو ساعت فاصله داره اونم نه زنک بزنه نه هیچی فقط دیشب دو بار زنگ زد که من جواب ندادم الان تصمیمتون چیه اینم بگم این رفتارها رو در حالی با من انجام داد که من باردار بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به این که بهش بگم همسر سابق فکر میکنم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سر ی ناهار خدایی؟

من بودم تا ب غلط کردن نمی افتاد بر نمیگشتم یعنی چی زن باردار و ول کنی ب امون خدا!!!!بی غیرتیه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ی وقتایی انقدر چیزای ریز رو هم جمع میشن ک با ی تلنگر این بحثا پیش میاد یا شایدم اون لحظه از جای دیگه ای تحت فشار بودن ک با ی حرف ساده اینجوری شده ب نظرم اینبار تماس گرفت جواب بده اما سرسنگین بپرس دلیل کارشو و بگو ک چقدر ناراحتی

منم سر دوس داشتنش نگه داشت، بچه دار شدیم، حالام...

بتظرم به خانوادت بگو یا مشاور که یه تصمیم درست بگیری که دوباره تکرار نکنه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
شرايط فرق داره خوبهمسر چرا خونه بودن؟ برنامه ناهار جي بوده جزا بايد ميومد دتبالتون؟

چون دیروز تایم کارش نبود چون من سر کار بودم و کلا ده دقیقه راه بود تو خونه 

چون دیشبش خونه نبودیم برا نهار چیزی نداشتیم 

بی غیرت مال یه لحظشه فقططططژ

من مدتیه مودب شدم وگرنه ......

شوتش کن به سطل زباله زمانی ماضی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....