2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 86 پست

تعجب میکنم میگن سرکار نرو

واقعا فک کنم سایت بچه های زیر ۱۸ سال احاطه کردن

مگه به خاطر شوهرش میده سرکار؟فردا روز طلاق گرفت از این شوهر داغون بره چشم بدوزه به دست پدرش؟شغل مهمترییییییییین چیزیه که زن بعد طلاق داره.خیلی از زنا به خاطر اینکه شغل و درامد ندارن قشنگ زندگی مشترکشونو دارن تحمل میکنن،قطعا تو همین سایتم زیاد دیدیشون

پس به این موضوع فک نکن

ولی عزیزم بچت ۳ ماهشه خیلی بزرگه سقطش آسون نیست ولی تصمیمی هست که تو باید بگیری.دوماه خونه پدرت قهر بودی ینی مشکلتون حاد هست و بچه ام حدودا یک ماهش بوده به نظرم همون موقع باید سقط میکردی و دوسه سال به بچه فک نمیکردی اگه درست شده بود بچه میاوردی اگرم نه کلا قید بچرو میزدی قرار نیست همه بچه بیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا شاهده اون آدم قبل نیست بابا دیوانه نیستم اگه اینجوری بود بچه بیارم بوالله اینجوری نبود ۶ ساله از ...

ببین عزیزم صحبت کردن بین دو نفرخیلی مشکلارو حل میکنه خواهش میکنم اگه میخوای زندگیت سروسامون بگیره.درسته کارش خیلی بی ادبانه واحمقانه بوده ولی باهاش رودررو وآروم صحبت کن طوری که بزار راحت بگه از چی اذیته که اینطور شده مرد جماعت باقهر کردن ما خانوما دلیل قهریمون نمیفهمن تا نگیم بهشون پس آروم صحبت کن باهاش بالاخره همسرته ببین از چی اذیته که مجبورشده اینطور خودشو خالی کنه

تعجب میکنم میگن سرکار نروواقعا فک کنم سایت بچه های زیر ۱۸ سال احاطه کردنمگه به خاطر شوهرش میده سرکار ...

درسته من. هیچوقت کارمو از دست نمیدم اونیکع از زندگیم باید بره شوهرمه 

در مورد بچه هم اشتباه کردم اونقدر اصرار به بچه داشتن میکرد خیال کردم بچه بمونه بیشتر به زندگی دلگرم میشع ولی روز بع روز بدتر میشه 

ببین عزیزم صحبت کردن بین دو نفرخیلی مشکلارو حل میکنه خواهش میکنم اگه میخوای زندگیت سروسامون بگیره.در ...

خیلی باهاش حرف زدم عزیزم میدونی مشکلش چیه انتظار داره هم سر کار برم و کل حقوقمو بهش بدم هم خونه همیششششه مرتب و تمیز باشه هم نهار ‌ شام همیشه سر جایش باشه هم باردار بشم و بچه بیارم و تمام سختی های بارداری بکشم این درحالیکه که کلا ۳ روز سر کار می‌ره و من ۵ روز و اون حتی حتی جوراب خودشو از رو زمین برنمیداره

خیلی باهاش حرف زدم عزیزم میدونی مشکلش چیه انتظار داره هم سر کار برم و کل حقوقمو بهش بدم هم خونه همیش ...

زندگی بامردای بی درک وشعور خیلی سخته اگه باهاش صحبت کردی ودرست نشده پس هیچی دیگه روش تاثیری نمیزاره 

تصمیم جداییه واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی سختمخ

اصلا بهش شک نکن تصمیم درستی گرفتی ب چند سال دیگه فکر کن ک اگه الان طلاق نگیری باید جونیتو حرومش کنی حسرت بخوری ک چرا همون موقع ازش جدا نشتم .

واگرنه هیچ مردی اگه زنشو دوسداشته باشه هیچ وقت همچین رفتاری باهاش نمیکنه. حالا اگه شوهر من بود خودش ناهار درست میکرد

زندگی بامردای بی درک وشعور خیلی سخته اگه باهاش صحبت کردی ودرست نشده پس هیچی دیگه روش تاثیری نمیزاره

۳ ماهه که باردارم ۳۰۰ بار بهش گفتم یه ذره درکم کن لامصب ولی روز بع روز داره بدتر میشع اوایل مشکلش بچه ننه بودن بود ولی هر روز داره چیزای جدید اضافه میشع کل تایپکام از روزی که بی بی چک گذاشتم و عضو شدم در مورد رفتارای شوهرمه که داره باهام چیکار میکنه 

همون روزی که بی بی چک گذاشتم   تاپیک زدم نوشتم نمی‌دونم چرا خوشحال نیستم در حالیکه بچه ناخواسته بوده و خودمون خواستیم انگار یه چیزی بهم الهام شده بود زندگی سختی ازین بع بعد در انتظارمه 

اصلا بهش شک نکن تصمیم درستی گرفتی ب چند سال دیگه فکر کن ک اگه الان طلاق نگیری باید جونیتو حرومش کنی ...

خدا شاهده تو خونه ای بزرگ شدم زن و مرد نداشتیم هر کسی یه گوشه کارو گرفته و هر کسی به سهم خودش تو زندگی شریک بوده مثلا مامانم غذا درست میکرد بابام ظرف میشست من سفره جمع میکردم و هر بار این نقش ها عوض میشد الان اینجوری شده زندگیم نمیتونم دیگه تحمل کنم 

چقد براتون اسونه این حرف گفتنو میدونی چقد سخته متلاشی شدن ی رابطه میدونی طلاق چقد ضربه اوره مگه علکی ...

طرف بارداره ولش کرده ب امان خدا میخوای بگم جلو پاش خرس قربونی کنه؟

شما ک بلدی درمونش کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....