2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین کاری کنه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 86 پست
ب خدافقط ب طلاق فکرمیکردم ولاغیر

به خدا منم فقط دارم به طلاق فکر میکنم چون بار اولش نیست زندگیمو زهر کرده اونقدرم اذیتم می‌کنه که فکر میکنم بچم سالم نیست چند روز پیش رفتم سونو اونقدر می‌چرخید عجیب مسول سونوگرافی به یکی دیگه گفت خیلی زیاد داره میچرخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بیخ و بن این مدلیه بخاطر هر چیزی شروع می‌کنه داد و بیداد و فحش چند روز پیش باز اون بی لیاقت خونه ...

الهی بگردم 🙁خیلی پرتوقع هست این هم دلش پولی که میاری خونه را میخواد هم غذا گرم و تمیزی صد در صد .چی بگم عزیزم سخت شده بیشتر هم برات با وجود بارداری .اما خب الان هورمون هات بهم ریخته است تحملت پایین تر اومده .در کل جنگ اعصابی بدی برات ساخته

الهی بگردم 🙁خیلی پرتوقع هست این هم دلش پولی که میاری خونه را میخواد هم غذا گرم و تمیزی صد در صد .چی ...

بله همه چیزو باهم میخواد هم پول سر کار رفتنمو هم تمیزی و همه چی سرجاش بودن یه زن خانه دارو

آخه اون طفل معصوم بیاد دنیا براش بدتره کخ

کی ی همچین حرفی زدی ؟! چ طور از اینده با خبری ؟!

اینکه این طفل معصوم تو وجودت داره رشد میکنه و تو توانایی از بین بردنشو داری اصلاااااااا و ابداااااا مجوز این نیس ک خیلی راحت بتونی از بینش ببریا خواهشا این اجازه رو ب خودت نده 

از زمین انعقاد نطفه اونم یک انسان محسوب میشه مثل همهههه ماا 

سلام 🙃🦚
کی ی همچین حرفی زدی ؟! چ طور از اینده با خبری ؟!اینکه این طفل معصوم تو وجودت داره رشد میکنه و تو توا ...

خیال نکنید آدم بی رحمی هستم بخدا قسم هر موقع به سقطش فکر میکنم اول یه دل سیر گریه میکنم بعدش به خودم فحش ‌ و لعنت که چرا ازین مرد بچه دار شدم 

ولی آخرش بازم تصمیم همونه چون دنیا اومدنش عذابه

خیال نکنید آدم بی رحمی هستم بخدا قسم هر موقع به سقطش فکر میکنم اول یه دل سیر گریه میکنم بعدش به خودم ...

خیال نمیکنم بی رحمی فقط گرفتاری و خسته شدی 

ولی اینو بدون با کشتن این طفل معصوم اصلااااا مشکلاتت حل نمیشه و از چاله میوفتی و چاه 

ب خدا توکل کن و مطمئن باش ب برکت حضور نی نی قشنگت قطعا خیلی از مشکلات حل میشه و با کشتنش هیچ مشکلی ک حل نمیشه هزاار تا گرفتاریه دیگه هم میاد 

سلام 🙃🦚
زود تصمیم نگیر بشین باهاش صحبت کن شاید اون لحظه از چیزی ناراحت بوده

بخدا قسم اگه بار اولش بود همون روز نمیگفتم منو ببر ترمینال کار هر روز و هر لخظشه شما که نمیدونید چه حیوونیه

کاش حالا حالا بچه نمیاوردی خب

۶ ساله ازدواج کردم بداخلاق بود ولی نه اینجوری از وقتی باردار شدم اونم به اصرار ۱۰۰ درصدی خودش ۱۸۰ درجه تغییر کرد به حدی بداخلاق و بدرفتار شده که تحملش برام عذابه انگار تو جهنم دارم زندگی میکنم و هر لحظه باید منتظر عذاب باشم 

۶ ساله ازدواج کردم بداخلاق بود ولی نه اینجوری از وقتی باردار شدم اونم به اصرار ۱۰۰ درصدی خودش ۱۸۰ در ...

خانما وقتی باردار که میشن تحملشون کمترمیشه عصبی میشن دلشون نازکتروشکننده تر میشه توقعشون بیشتر میشه از همسر احساسم میگه همسرتون همون آدمه قبله ولی شما تغییرکردین وتحملتون کمترشده

خانما وقتی باردار که میشن تحملشون کمترمیشه عصبی میشن دلشون نازکتروشکننده تر میشه توقعشون بیشتر میشه ...

خدا شاهده اون آدم قبل نیست بابا دیوانه نیستم اگه اینجوری بود بچه بیارم بوالله اینجوری نبود ۶ ساله ازدواج کردم هیچوقت منو تنها جایی نزاشته اگرم خواسته منو بزارع خونه بابام یا باهام اومده یا رفته قشنگ راننده درست حسابی پیدا کرده کرایه حساب کرده بعد همونجا وایساده تا من راه بیفتم چندین بار هم سفارش کرده گوشیت دم دستت باشه من تند تند زنگ میزنم جواب ندی نگران میشم ولی الان 😑😑😑