2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفسم نسبت ب قیافم بالا نمیاد ک نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 29 پست
عزیزم تو ک خوبی من اگ یهویی عکس بی فی‌لتر بگیرم شکا آنابل میوفتم 🤣🤣🤣💔💔ناشکری نکن چشمای ب این در ...

همه میگن قشنگی از اینکه ناراحت نشم شماهم روش💔😂

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاا منی یعنی کسی نیست که نبینم و ازم تعریف نکنه میگن وای موهات وای چال گونت واقعا تمام معیار های ...

وای بخدا منم

من عشق سابقم خودش خیلی خوشگل بود بدتر نابود شدم هممممش حس میکردم درحدش نیستم

کسی جز خودمون مارو درک نمیکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بابا حساس نباش خیلی خوب بودی ک چشمات عالی بودمردم شکل سمندون هستن اعتماد ب نفس دارن اونوقت تو

💔🥲امشب خورد شدم بخدا

💔🥲امشب خورد شدم بخدا

درکت میکنم همدردیم🤣واسه همین خیلی دلداری خاصی ب ذهنم نمیاد ولی خدایی ناز بودی چرا اینطوری میکنی با خودت

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

نه عزیزم شما با این تعریافیی که از خودت کردی اعتماد به نفست پایین نیست

حقیقتا شاید باور نکنید ولی تعریف نبوده 

گفته های بقیه رو بازگو کردم

خودمم از اجزای صورتم خوشم میاد ولی واقعا ترکیبشونو دوست ندارم 

از بحث چهره بگذریم کلا نمیتونم تو یه جمعی با اعتماد بنفس حرف بزنم 

درکت میکنم همدردیم🤣واسه همین خیلی دلداری خاصی ب ذهنم نمیاد ولی خدایی ناز بودی چرا اینطوری میکنی با ...

🥲💔نمیدونم دست خودم نیس 

از ده چند میدی بهم خدایی صادقانه بی فیل تر و بی ارایش

همه میگن قشنگی از اینکه ناراحت نشم شماهم روش💔😂

ن بخدا الکی نمیگم

واقعا الان تو شرایط تعارف گذاشتن نیستم اعصابم خورده ولی چشم ابروت خیلی ناز بود جدای از اینکه این عکس بی فیلتر‌ بود من جرعتتتتتت ندارم خودمو تو دوربین ببینم چ برسه اینکه عکس بی فیلتر‌ بزارم

🥲💔نمیدونم دست خودم نیس از ده چند میدی بهم خدایی صادقانه بی فیل تر و بی ارایش

بخدا قسم هیچ نقصییییییی تو چهرت ندیدم ۱۰

کاش من عکس بی فیلتر‌ میذاشتم

مث سر قابلمه میمونم

وای بخدا منممن عشق سابقم خودش خیلی خوشگل بود بدتر نابود شدم هممممش حس میکردم درحدش نیستمکسی جز خودمو ...

اره دقیقااا همش حس میکنم اون برای من زیادیه من نسبت به بقیه دخترا خیلی پایین ترم 

مشکل از چهره نیست مشکل از این اعتماد بنفسمونه

بعضیا چهره خیلی معمولی دارن ولی انقدر اعتمادبنفس دارن و انرژیشون بالاست همه جذبشون میشن 

هیچوقت نتونستم خودمو دست بالا بگیرم 

اره دقیقااا همش حس میکنم اون برای من زیادیه من نسبت به بقیه دخترا خیلی پایین ترم مشکل از چهره نیست م ...

اره خوشبحال اون ادما

من همیشه خودمو از همه پایین تر گرفتم خدا لعنتم کنه

الان تازه دارم بهتر میشم میفهمم ارزش ادم ب خوشگلی نیست

ن بخدا الکی نمیگمواقعا الان تو شرایط تعارف گذاشتن نیستم اعصابم خورده ولی چشم ابروت خیلی ناز بود جدای ...

😭💔مرسی ابجی جونم

بخدا قسم هیچ نقصییییییی تو چهرت ندیدم ۱۰کاش من عکس بی فیلتر‌ میذاشتممث سر قابلمه میمونم

🥲😘مرسی عشقم بکم بهتر شدمم

🥲😘مرسی عشقم بکم بهتر شدمم

والا خوب بودی بخداااا قسم من با دوربین معمولی شکل جن ۴ سر هستم یعنی تو باید خیلی داف باشی ک با دوربین خوب بیوفتی😂🤣💔

والا خوب بودی بخداااا قسم من با دوربین معمولی شکل جن ۴ سر هستم یعنی تو باید خیلی داف باشی ک با دوربی ...

😂😂😂عشقم تو این حالت خندیدم داف چی