2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت گ وه میخوری از من شارژ بخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 75 پست
اگر میخواست بزنه شماره اسیو داشت بی سوال جواب شارژش میکرداز اولم نمیخواسته بزنه

نمیدونم والا 

شوهر منم همیشه میپرسه نیاز داری یا نه 

برا همین میگم

اصلا شوهرم خسیس نیست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

خسیسه یا مشکل مادی شدید داره تو این پنج سال کادو براش گرفتی ؟

چطور تشخیص بدم خسیسه یا مشکل مادی داره؟

اخه منم سرکار نمیرم یاحقوق ندارم اما همون خرجی ک بابام بهم داد رو سر کادو ب باد دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما خب چیکار کنم نمیدونم چرا نمیتونم جدا شم خیلی وابسته شدم

وابسته چی شدی یا بهتر بگیم دل به چیش خوش کردی؟به اخلاق خوبش؟به لحن صحبت کردن خوبش؟به حامی بودنش؟به دست دلباز بودنش به اینکه درک بالایی داره؟ و بلده خوش‌حالت کنه؟ و..

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عزیزم این نامزد اگه تبدیل بشه به شوهر چی فکر میکنی بتونه مخارجتو بده اگه الان هیچ جنمی از خودش نشون ...

اخه میگم شاید چون مشکل مادی داره اینجوریه از یجا هم به خودم‌ میگم مگه من کار میکنم همون چند قرون پولمو گذاشتم واسه کادو انگار دونفر شدم که یه نفرم داره قانعم میکنه مشکل مادری داره یه نفرم میگه دارم خودمو گول میزنم و طرف خسیسه 

چیکارکنم تروخدا کلافه شدم ازاین وضعیتم؟

وابسته چی شدی یا بهتر بگیم دل به چیش خوش کردی؟به اخلاق خوبش؟به لحن صحبت کردن خوبش؟به حامی بودنش؟به د ...

اخه میگم شاید چون مشکل مادی داره اینجوریه از یجا هم به خودم‌ میگم مگه من کار میکنم همون چند قرون پولمو گذاشتم واسه کادو انگار دونفر شدم که یه نفرم داره قانعم میکنه مشکل مادری داره یه نفرم میگه دارم خودمو گول میزنم و طرف خسیسه 

چیکارکنم تروخدا کلافه شدم ازاین وضعیتم

ازدواجم کردی پدرت خرجتو میده؟انقد ازش چیزی نخاستی پروو شده

یه تاپیکم هست عنوان اینه حس میکنم نامزدم و خونوادش دنبال اموال بابام هستن. من بخدا نمیفهمم فک کن ده نفر بهم میگن خسیسه یه نفر بهم میگه خسیس نیس وضعیت مادیش بده حرف همون یه نفر روم تاثیر میذاره فقط 

چرا اینطورم؟

من همیشه خودش برام شارژ می‌فرسته قبل اینکه تموم بشه دوباره خودش می‌فرسته شاید گه گاهی پیش بیاد خودم بگیرم اونم از روی دل ...

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اخه میگم شاید چون مشکل مادی داره اینجوریه از یجا هم به خودم‌ میگم مگه من کار میکنم همون چند قرون پول ...

همینه که خودت میگی داری خودتو گول میزنی

هزاران هزار ادم هستن که بخاطر خساست جدا شدن 

یعنی میگم چیز کمی نیست این اخلاق 

یا تو اینجوری بار اوردیش یا تو خونش بوده

بگو توام دیگه گ.وه میخوری اگه نزدیکم شی.

تمومش کن این رابطه رو بابا.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

یه تاپیکم هست عنوان اینه حس میکنم نامزدم و خونوادش دنبال اموال بابام هستن. من بخدا نمیفهمم فک کن ده ...

ببین واقعیت تلخه 

توام انکارش میکنی بهمین راحتی

بالا بری پایین بیای مرد تامین کنندس 

حمایتگره 

بخشندس 

حتی اگه درامدش کم باشه همونو برای تو هزینه میکنه 

اگه یه مرد این کارو نکنه مرد نیست 

مردونگی نداره

چطور تشخیص بدم خسیسه یا مشکل مادی داره؟اخه منم سرکار نمیرم یاحقوق ندارم اما همون خرجی ک بابام بهم دا ...

خب سرکار میره ؟ وضع خانوادش چطوره شایذ کمک اونا میکنه 

وگرنه غیر اینا خسیسه 

میدونم منظورم این نبود براش کادو نگرفتی ک 

میخواستم بگم پنج ساله هی گرفتی و اون هیچی نداده ؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️