2777
2789
عنوان

تگ کردن کاربرهای دوست داشتنیمون🤭

123 بازدید | 33 پست

خدایی قبول دارین بعضی کاربر ها حس خوبی منتقل میکنن؟واقعا بعضیاشون انگار از بهشت اومدن 🥰

بعضیاهم کلا از عالم وادم طلبکارن🤦‍♀️که بیخیال اونا 😇

اونایی که یادم هست رو تگ میکنم شاید اکثرنتون من رو نشناسین حتی ولی من از طرز برخوردتون خوشم میاد تو تاپیک ها وجا داره بگم دوست داشتنی هسین🥰❤️

@زن_ممدقلی    

@بانوزلیخا55    

@دختر_گرانبها    

@راپزل    

@ملوس_جاده_چالوس    

بقیش رو پایین میگم

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

بزا ببینم کی تگم میکنه😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@اوج_آسمان    

@بقچه_    

@کردستان_زیبا    

@وحشی_زیبا3    

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

@far70    

🥰

هرکس از دوستام منو ببینه 

ک میدونه باش صحبت میکنم دوسش دارم 

چون فقط اونایی ک دوست دارم باهاشونم بقبه لغو کردم 

تگ نمیکنم ولی اسماشون میگم 

هلن ، زهرا ، فاطمه ،حدیث ،محدثه ،زهرا 

فاطمه و نازی ام هست 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

@far70 😆

😂❤️

@far70 🥰

❤️😂

تورو میشناسم ی چن روز باهم صحبت کردیم

چرا آبی نمیشه

@دختر_قهوه_فروش