2777
2789
عنوان

بیان رابطه منو مامانم قضاوت کنین

681 بازدید | 48 پست

کلا رابطه ام سرده با مادرم  کلا پدر ومادرم  وکلی طرحواره خیلی سنگین وزیادی از بچگی دارم ، به خاطر بی محبتی های پدر ومادرم ومدام سرزنش و سرکوفت مقایسه کردنشون

مامانم بشدت زن وسواسی منظمیه من از شدت افسردگی چندبار خودکشی کردم اونوقت مامانم براش تمیزی مرتب بودن خونش مهمه درهمه حاااالت ، بعد من اصلا لباس هامو تا نمیکنم میزارم تو کشو لباس هام مامانم تمام لباس هامو پرت کرد تو حیاط ، بار اولش نیست این کار 

منم این دفعه خونم به جوش امد اینکارو کردم بالباس هاش

کارم خیلی بد بود مامانم  ۷ساله دنبال زن برای داداشمه خیلی ناراحته پیدا نشده ومنم ۳ ساله طلاق گرفتم اصلا به من توجه محبت نمیکنن بشدت سرزنشم میکنن،

روانشناسم گفتم هر هفته تایکسال درمانم طول میکشه 

منو هم عروس نمیکنن میگن خونه داریت خوب نیست دوباره برت میگردونن یا میگه کی میاد تورو بگیره 

وخواستگار رد میکنن ، وقتی روانشناسم گفت به کودک درونت نامه بنویس با دست چپت اینقدر از دوران بچگی  رنجیده بود از اینکه بهش توجه نکرده بودن

واقعا کارم بده برم لباس هاشو تا کنم 

یا نه وقته قدعلم کنم مقابل مادرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باهاش بحث نکن که خودت ارامش داشته باشی حداقل .....

کلا تو همه چیز دخالت داره  مثلا صبح با جیغ چقدر میخوابی تو هیج کار نمیکنی  تو و... بابام عصبی میشه یا میاد میزنه تو گوشم یا میگه برو تووزیر زمین زندگی کن

چقدر مهربونیت توووووچند سالته

۲۷ ولی قیافم به ۲۲ ساله میخوره 

خیر سرم  باخودم عهد کردم با ایمان بشم خدایی بشم با خدا صحبت میکنم وازش طلب کمک مبکنم

ولی همیشه با پدر ومادرم دعوا دارم از خودم بیزار میشم

مامانت هم بايد وسواسش رو درمان كنهچيكار داخل كمد تو داره ك مرتب هست يا نيستحالا كاريه ك كردي اونم اگ ...

میدونی من شدم دیوار کوتاه  همش میگه همینکارو کردی طلاقت میدم  ادامو درمیاره میگه منو عروس کنین ومیگه تو عرضه لباس جمع کردن نداری نمیدونه هیچ دل دماغی تو این تونه ندارم

عزیزم دلیل طلاقت تنبلیت بوده؟

ن بابا اصلا ۱۹ سالگی سنتی ازدواج کردم زن یگان ویژه شدم  

اصلا نرفتن تحقیق کنن، زود شوهرم دادن  شوهرم دست به زن داشت زن باز بود منو تو خونه زندونی کرده بود کتک میزد که مهریمو ببخشم بره بادختر عموش ازدواج کنه