2777
2789

کاش دانشگاهام تعطیل شه به حق ۵ تن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره شاخص ۱۸۲

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613  

آره شاخص ۱۸۲

تازه شاخصو هی دستکاری می کنن 

احتمالا بالای ۲۰۰ باشیم 

من که از صبح سردرد  شدید دارم سرفه هم میکنم قبلش سالم بودم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اره بخدا من سه شنبه وسط کلاس حالم بهم خورد رفتم سرمم زدم انگار ما دانشجو ها دل نداریم

دقیقا

الهی💔

تازه من یازدهم و دوازدهم هم که بودم مدرسمون تعطیلمون نمیکرد خیلی وقتا🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️