2777
2789

درواقع دوستی ندارم ..

میرم تو پارک تنهایی میشینم مدت ها به یه جا زل میزنم به خودم میام میبینم یک ساعتی شده بعد میرم خونه مامانم میپرسه با دوستات خوش گذشت میگم آره(:

این دروغ گفتنام از تابستون امسال شروع شد بجا پارک میرفتم پیاده روی و واقعانم روحیم بهتر شده بود

ولی الان دیگه حصله راه رفتنم ندارم فقط میشینم یجا به فکر فرو میرم

نه دوستی دارم نه پارتنری دارم نه پولی دارم نه اخلاقی دارم هیچیی ندارمم🥲

مردم چطور همشون باهم دارن و خوشبختن

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

الهی بمیرم

کاملا درکت کردم

دورت بگردم دلم.کباب شد

چون تو رو توی قاب خودم دیدم 😔

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست پیدا کن

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613  

الهی بمیرمکاملا درکت کردمدورت بگردم دلم.کباب شدچون تو رو توی قاب خودم دیدم 😔

خدانکنه عزیزم

واقعا سخته

چرا هیچ وقت دنبال دوست پیدا کردن نبودی؟؟ خوب یک نفر باشه بتنی باهاش حرف بزنی بگی بخندی حس خوبی

داشتم ..(:

من خیلی دلم دوست میخواد ولی گرفتار بچها شدم اصلا دیگه وقت نمیشه مث مجردی بخوام با دوستام بیرون برم  خیلی کسل کننده شده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خدایا چقدر دلم گرفت با تاپیکت منم دقیقا ی مدت طولانی مث خودت بودم💔

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

من خیلی دلم دوست میخواد ولی گرفتار بچها شدم اصلا دیگه وقت نمیشه مث مجردی بخوام با دوستام بیرون برم ...

الان همچی کسل کننده شده هر روز بدتر میشه