2777
2789
عنوان

افراد مذهبی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
شما بخونید بهترین ها میان و با تحقیق ازدواج کنید ضمن اینکه این دعا آثار فراوانی دارد هر سوالی بود در ...

برای دور شدن افراد شرور و بد ذات چی دایی ها ی ناتنیم نمیخوام بیان نمیخوام با پدرم حرف بزنن و پرش کنن؟؟؟!

I love mam0
برای دور شدن افراد شرور و بد ذات چی دایی ها ی ناتنیم نمیخوام بیان نمیخوام با پدرم حرف بزنن و پرش کنن ...

روژانه 70 بار حسبی الله بگو 

همین دعای یسشتیر به نيت پدرت بخون 

حرز امام جواد ببین میتونی به بازو راست بابات ببندی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یستشیر تنهام خوبه ولی سیفی صغیر قوی تره برای ازدواج

اولین باره اسم سیفی صغیر می‌شنوم

تو مقاتیحه؟

ویک چیز خیلی مهم دارم کاری یاد میگیرم ، میخوان حتما برم سرکار ، دیگه ولی چند ساله اصلا یا استخدامم نمی‌شدم یا چند روز بیشتر نبودم ، میخوام دیگه این یکی کارم اوکی بشه 

دعایی هست؟

اولین باره اسم سیفی صغیر می‌شنومتو مقاتیحه؟ویک چیز خیلی مهم دارم کاری یاد میگیرم ، میخوان حتما برم س ...

سرکار هستم بذارید سرفرصت پاسخ میدم 

اولین باره اسم سیفی صغیر می‌شنومتو مقاتیحه؟ویک چیز خیلی مهم دارم کاری یاد میگیرم ، میخوان حتما برم س ...

تا فردا پاسخ ندادم یادآور کنید

عزیزم با کسی ک وسواس نظافت داره نباید لج کنی که 

وسواس داره اسمش روشه 

نزار باهات بدرفتاری کنه 

شما هم مسائلی ک روشون حساسه رو بیشتر رعایت کن حرصش درنیاد 

رفتاراش دس خودش نیست

ب حرفاش واکنش نشون نده 

عزیزم اینجاست که میگن خدا از رگ گردن هم به آدم نزدیکتره و از پدر و مادر هم مهربانتره . سعی کن به خدا نزدیک بشی با مادرت لج نکن . صبرو تحمل کن خدا بهت اجر صبوری تم میده . هرچقدر لج کنی اوضاع زندگیت بدتر میشه . بعضی از پدر و مادرا واقعا نمیدونن تو شرایط بد چجوری با بچه اشون رفتار کنن . بلاخره اونام انسان هستن و خطا میکنن . 

از خدا میخام آرامش و خوشی به زندگیت برگرده