جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بعداز یه مدت عادت میکنن و عادی میشه نماز خوندنت شما واجب خدارو بجا بیار مطمئن باش یه جایی دستتو میگیره که خودتم نمیفهمی
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭
رضایت خدا بالاتر از هرچیزی هست مصمم باش و اعتماد به نفس داشته باش. سعی کن اونها رو تحت تاثیر قرار بدی. شاید اولش سخت باشه ولی کم کم تو رو اینطوری که هستی میپذیرن
مثلاً من فقط خودم پیش خانواده شوهرم حجاب کامل دارم بعضی از اونها سعی داشتن. من مثل خودشون بشم اتفاقا این رفتارشون باعث شد بیشتر خودمو. بپوشونم چرا من باید مثل اونها بشم.