2777
2789

اوضاع خونمون داغونه مبلامون زوارش در رفته و قدیمی 

همه وسایل خونمون قدیمیه 

از یه طرف دیگ پدر و مادرم اصلا آدم های اجتماعی نیستن و خیلی سنشون بالاس و اصلا حرف نمیزنن.زنگ زدم به ابجیم که بیاد آخه خونشون یه شهر دیگس میگه نمیام کسی نیست بیارتم بچمم می‌ره مدرسه.هیچکسو ندارم 🥲😭

خودمم خیلی خجالتی و کم رو هستم اصلا نمی‌دونم چجوری با پسره باید حرف بزنم

تاحالا یه بارم پسررو ندیدم ولی وضع مالیش توپه اخلاقشم میگن ک خوبه 

دوست ندارم این مورد رو از دست بدم .ولی همش نگرانم که برم و پست سرشون هم نگاه نکنند😭

کسی بوده تجربه مشابه مثل من رو داشته باشه؟

تجربه ۷ سال خواستگار اومدن برام تنها یه جملست

هیچی اندازه سر و زبون خودت تاثیر نداره

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم ماهم وقتی همسرم اومد خونمون 70متر بود یعنی لوازم های کهنه فرش همه چی وقتی رفتیم تو اتاق برا صحبت من گفتم ازووضعیتمون اونم گف من میخام با شما زندگی کنم نه با لوازمای خونه سنتی بود خداروشکر الان چهارساله ازدواج کردیم یک زندگی برام درست کرده همیشه خداروشکر میکنم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

عزیزم عزت نفس داشته باش…خودتو دست کم نگیر تو یه دختر با ارزشی

وسایل خونتون ارزشتو مشخص نمیکنه 

دیگه همینیه که هست افتخارم بکن پدرت با نون حلال زندگیتونو ساخته چه کم چه زیاد 

فقط قبول کن که اصلا کمبود نیست 

بعدشم خیلیا دنبال دختر خوب وخانواده خوبن مخصوصا کساییکه وضعشون خوبه چششون دنبال مال کسی نیست 

اگه قسمتت باشه درست میشه بسپار بخدا

قسمت که باشه اینا همش الکیه 

پسر همسایه ما عاشق یه دختر شد روزی که رفته بودن خواستگاری خونواده دختر تو بشقاب برنج خوری براشون میوه اوردن از بس وضعشون بد بود اخرم پسره گرفتش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
من چی بگم که خونه مون حتی مبلم نداره فرشاشم که نگم😥

ما که هم مبل داره هم فرشامون امسال عوض کردیم هر کی میاد قسمتمون نمیشه چی بگم🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏