2777
2789
عنوان

بغض کردم با دیدن این صفحه واقعا ینفر چقد میتونه خودخواه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 41 پست

منم دیدم پستاشونو. 

نوشته بود مثل اینکه نمیشد سقط بشه و این حرفا.

بعد یه بارم تو نوزادی بچه مثل اینکه تشنج شدید میکنه و تا ایست قلبی هم میره ولی باز نجات پیدا میکنه.

میگه پیج زدم که متخصص های مغز و اعصاب ببینن بلکه عملش کنن ولی راستشو بخوای منم میگم ظلم کردن در حق اون بچه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی اجازه قتل جنین با سی هفته سن رو نداره! 

همه ساز و کارهای جهان قرار نیست با فکر محدود من و شما قابل توضیح باشه!

چه بسا یک کودک مریض که شما هیچ چیز جز رنجشش نمی‌فهمید مایه رستگاری والدینش باشه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

دوستای عزیز خواهش میکنم قضاوت نکنید خیلی درد داره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بعضی وقتا ب امید اینکه فکر میکنن سالم بدنیا میارنش، من دیدم این خانم خیلی بچشو دوست داره خیلی محبت م ...

اخه بچه طفلک خیلی درد میکشه نوشته بود از دیشب دوبار تشنج کرده مگه چقد توان داره اون کوچولو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

وای ما بچه اینطوری داریم تو فامیل ب معنای واقعی کلمه بدبخت  بدبخت

الان 25 سالش حدودا. همیشه دراز کشیده. پوشکش میکنن اخه چه زندگی بچه چ گگناهی داره باید ب دنیا بیاد زجر بکشه

تو جهنم داره رندگی میکنه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
کسی اجازه قتل جنین با سی هفته سن رو نداره! همه ساز و کارهای جهان قرار نیست با فکر محدود من و شما قاب ...

عجب منطقی بچه طفل معصوم رنج بکشه پدر و مادر رستگار شن!!!

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

من یه بار دیدمش تو اکسپلور اینستام ،نمیتونم قضاوتش کنم 

ولی واقعا آدم ناراحت میشه میبینه این چیزا رو 🥲نمیدونم چرا باید تو اینستا بذاره واقعا ...خیلی اذیت شدم برای دیدن بچه ،کلا بچه ای که مریضه یا مشکل داره تحمل دیدنش برام سخته 

🤍🩶🖤
عجب منطقی بچه طفل معصوم رنج بکشه پدر و مادر رستگار شن!!!

بله از نظر اینا اینجوریه از نظر من این کار جنایته  با توجه ب پستاش که نوشته بود تشنج کرده یا تا صب نخوابیده اخه چه گناهی کرده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من یه بار دیدمش تو اکسپلور اینستام ،نمیتونم قضاوتش کنم ولی واقعا آدم ناراحت میشه میبینه این چیزا رو ...

منم خیلی ناراحت شدم دلم گرفت ولی از این تعجب کردم این خانم خودش قبول کرده بچه رو دنیا بیاره 

بله از نظر اینا اینجوریه از نظر من این کار جنایته با توجه ب پستاش که نوشته بود تشنج کرده یا تا صب ن ...

ببین من واقعا نمیدونم جریان این خانواده چی بوده و چرا سقط نکردن ولی اینکه یکی زجر کسی رو مایه رستگاری کسای دیگه بدونه واقعا عجیبه و بی رحمانه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود