2777
2789
عنوان

بغض کردم با دیدن این صفحه واقعا ینفر چقد میتونه خودخواه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 41 پست
اخه این بیچاره ها عمری هم نمیکنن

چرا ی کاربری نوشته یکی هست ۲۵ سالشع فکن ۲۵ سالل

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چطوری با این روحیه پزشکی میخونی؟؟ پس تخصص اطفال برات سمه🥲🥲

سر هر درس جنین عذاب مطلق میکشم سر بیماریها و اختلالای بچه ها 

کلا رو بچه حساسم بیشتر 

اصلا اطفالو دوست ندارم بابت همین موضوع 

نمیدونم 😂حساسم رو بیماریا وقتی میبینم ولی باز برای بزرگسالان برام قابل تحمله 

🤍🩶🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم والا

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

عجب منطقی بچه طفل معصوم رنج بکشه پدر و مادر رستگار شن!!!

من فقط یک گمان رو مطرح کردم.

به اعتقاد مسلمانان حکمت امور از آن پرودگار هستی‌ه و بر ما مخفی است مگر از طریق حجت‌های الهی گوشه‌ای از حکمت الهی مکشوف بشه.

در هر صورت هیچ حقی برای قتل نوزاد هفت ماهه وجود نداره؛ چه این موضوع براتون یک سوال فلسفی بی پاسخ باشه؛ چه حکمت الهی و چه نشانی بر بی‌اعتقادی و...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چرا ی کاربری نوشته یکی هست ۲۵ سالشع فکن ۲۵ سالل

اره من گفتم. دقیق نمیدونم شاید هم بیشتر باشه  اخه نمیدونی ک مامانش با ی طناب میبندش ک از خونه نره بیرون. همینجور قل میخوره میره میره تا از در بیرون بره.  همش تنها ی کنج خونه زل زده ب سقف خیلی خیلی خیلی بیشتر چیزی ک تو عکس دیدی ناراحت کننده س  نمیتونه حرف بزنه ولی اگ حرف میزد میدونم چقد گله داشت ک نمیتونه مث بقیه بچها باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
منم خیلی ناراحت شدم دلم گرفت ولی از این تعجب کردم این خانم خودش قبول کرده بچه رو دنیا بیاره

آره 

نمیدونم واقعا چی بگم 

خدا برای هیچ کس همچین روزی رو نیاره واقعا 🫠

🤍🩶🖤
آره نمیدونم واقعا چی بگم خدا برای هیچ کس همچین روزی رو نیاره واقعا 🫠

الهی امین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ولی من شنیدم هیدروسفالی درمان داره 

تروخدا مامانه رو قضاوت نکنید آخه کی دلش میاد با رنج بچش ویو بگیره 

حتما قصد درمان بچه شو داره 

مواظب حرفامون باشیم دنیا گرده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ولی من شنیدم هیدروسفالی درمان داره تروخدا مامانه رو قضاوت نکنید آخه کی دلش میاد با رنج بچش ویو بگیره ...

عزیزم ایشون همه کار کردن واسه بچشون ولی طبق گفتشون جواب نداده امیدارم یروز تو اکسپلورم ببینم حال این بچه خوب شده

من فقط یک گمان رو مطرح کردم.به اعتقاد مسلمانان حکمت امور از آن پرودگار هستی‌ه و بر ما مخفی است مگر ا ...

برو بابا

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

ببین من واقعا نمیدونم جریان این خانواده چی بوده و چرا سقط نکردن ولی اینکه یکی زجر کسی رو مایه رستگار ...

رویکرد رحمانی شما چیه؟!

وقتی فهمیدن فرزندشون قراره بیماره و قراره اذیت بشه بزنند بکشند؟!

نظرتون در مورد پدر و مادری که فرزندشون در  نوجوانی یا جوانی دچار بیماری مهلکی می‌شه چیه؟! 

برای اینکه نگذارند درد بکشه بزنند بکشندش؟!

کودک در شکم مادر هم از نظر حرمت حیاتش همون قدر ارزش و حرمت داره که هر انسان دیگر در هر سن و شرایطی داره!

اون چیزی که عقیده اسلامی ما می‌گه ممانعت از قتله!

و دوم اینکه زحمات و دشواری‌هایی که پیش می‌آد از حساب و کتاب کرام‌الکاتبین خارج نیست و بابتش اجر و پاداش معنوی و کرامات انسانی نصیب صابرین می‌شه!

از بیرون نگاه کنیم قطعا چنین رویکردی امیدبخش‌تر و دلگرم کننده‌تره تا کسی در تلاطم و درگیری با چنین معضل بزرگی، هیچ عقیده حفظ کننده که بهش تکیه کنه نداره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.