2777
2789
عنوان

خانم ها من حساسم یا جاریم داره اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم فکر میکنم دارم حسودی میکنم.ولی چرا باید این مراسم بگیره خودشو بندازه جلو.

خب چه عیبی داره؟ شمام میتونستی بگیری

هر کسی میتونه بگیره

به بزرگتر کوچیکتری ربطی نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودمم فکر میکنم دارم حسودی میکنم.ولی چرا باید این مراسم بگیره خودشو بندازه جلو.

البته یه چیزی هم بگم اگه میزبانه و چوت گفتی رفتارش با شما رسمیه به مادر شوهرت بگو منو دعوت نکردن اگه گفت به من گفته بگم قبول نکن بگو خودش باید زنگ بزنه.

البته بگم مادرمم مراسم خاصی نداره.کلا تنبله .

گفته تون درسته 

اگه خونه مادرشوهر نبود برو خونه مادرت 

و بگو رسم داریم خونه بزرگتر باشیم 

ولی اون جمله اسم تون یادم رفته دیگه خیلی تابلو و لووس شده ... قبلنا مد بود ..‌ چقدرم جمله چندشی هست خب یادت رفته که رفته یه ابجی خواهری خانومی هویی خلاصه هرچی بگی بهتر از این جمله مزخرف هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

منم عروسِ عمم که اصلا به من ربطی نداره بی دلیل برام قیافه میگیره دقیقا یه بارم وسط احوالپرسی بهم گفت اسمت چی بود راستی 😐🤣 منم گفتم خدایا من اشتباه متوجه شدم یا واقعا میخواد اذیتم کنه عمدا اینجوری میکنه 

نرم که بفهمه من بی کس و کار نیستم.چی؟

چ ربطی داره خواهر منم جاریش اولین شب یلداشه براش جشن گرفت امسال سمت ما نمیاد

حالا شما هرجور خودت صلاح میدونی

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟

جالبه مادر شوهرم سن زیاد بعد میگه قرمز و سبز گفته همه. بپوشن.منم گفتم من ندارم....نمی‌دونم چرا این ر ...

واقعا داری حاشیه درست میکنی و با این سبک رفتار همه از احساسات درونیت خبردار میشن

اگه میخوای حسادت بکنی هم بکن ولی نه یه جوری که بقیه بفهمن

مهمونی رو برو لازم هم نیست کامل سبز و قرمز بشی

یه دستبندی، کیفی، کفشی، گوشواره ای چیزی هم سبز یا قرمز باشه کافیه

ولی برو

گزک میدی دستشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم عروسِ عمم که اصلا به من ربطی نداره بی دلیل برام قیافه میگیره دقیقا یه بارم وسط احوالپرسی بهم گفت ...

احتمالا بحثی شده که شما رو واسه شوهرش درنظر داشتن یا خودش همچین حسی پیدا کرده 

لووسترین و نخ نماترین جمله هست واقعا دیگه از مد افتاده و تابلو شده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .