2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا برای نزدیک میرفتم اما الان اصلا نمیرم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منمممممممم دقیقا

حس میکنم میکاپ ارایشگاه زیبایی ادمو میگیره

چهره رو بزرگ میکنه بعد اصلا ارایشت متناسب با چهرت نیست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

میکاپ خودم بلدم موهامم باز میزارم یا تهش فر میکنم 

سنم که کمتر بود  میرفتم ارایشگاه  اما الان اصلا حوصله نشستن داخل ارایشگاه ندارم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
قربااانتولی خواهرام داشتن میسوختنگفتن چقدر پول دادیم😅😅😅

واقعا هزینه هاشون زیاد شده من خودم الان لباس بگیرم دیگه زورم میاد پول میکاپ بدم فوقش همون لباس کفش تازه یدونه ام مانتو مجلسی باید بگیرم

☕🎵🍫🍻