2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دوست ندارم این لوس بازیازرو

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 40 پست
مثل این اون به تو بگه زن دوستام آرایش و رنگ مو جالبی دارن تو هم باید مثل اونا باشی بهت برنمیخوره؟

من همه این کارارو میکنم…دیگه همه میدونن این ی سیگناله که بفهمن زن داره تو مجازی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش چشم و هم چشمی و مقایسه.....

فقط اوقات رو به کام خودتون تلخ می کنید

منم خوشم نمیاد از این چیزا

و معمولا تو اینجور چیزا  دو طرف باید هم سلیقه باشن نمیشه که مجبورش کنی 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
بنظرم درسته ک دوست نداره ولی باید ب نظدت اهمیت بده و برای شادی تو این کار کوچیک رو انجام بده کار خیل ...

بعضی از مردا یکم حساسن روی این مورد مثل شوهرمن دوست ندارن دوست و رفیق هاشون عکسش زنشون ببینه یا بدونه زنشون چیه یعنی خجالت میکشن

اگر تورو خوشحال می کنه به نظر خوبه که بذاره ولی دوست نداره دیگه چاره ای نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ولی اگر اصزار کنی بدونه واست مهمه شاید بذاره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من همه این کارارو میکنم…دیگه همه میدونن این ی سیگناله که بفهمن زن داره تو مجازی

حالا اگه بقیه این سیگنالو دریافت نکنن چی میشه؟🤔

اون شوهر دوستتم که نوشته عاشق عطر گل یاس خیلی لوسه😐من اگه شوهرم بخواد همچین چیزی بنویسه بلاکش میکنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎