بهش میگم بعد ازدواج من دوست دارم بنویسی اسم منو تو پیجت تو اینستا یا اینکه حداقل عکس حلقه اینا بذاری… میگه نه من این لوس بازیارو دوست ندارم… من دوست دارم خب… همه دوستای من گذاشتن شوهراشون… مثلا اسم یکی از دوستام یاسمنه شوهرش نوشته عاشق عطر گل یاس پیجشم تگ کرده… دیگه کمترین کاریه که میتونه بکنه…
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر تورو خوشحال می کنه به نظر خوبه که بذاره ولی دوست نداره دیگه چاره ای نیست.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
من همه این کارارو میکنم…دیگه همه میدونن این ی سیگناله که بفهمن زن داره تو مجازی
حالا اگه بقیه این سیگنالو دریافت نکنن چی میشه؟🤔
اون شوهر دوستتم که نوشته عاشق عطر گل یاس خیلی لوسه😐من اگه شوهرم بخواد همچین چیزی بنویسه بلاکش میکنم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎