2777
2789

کلا رابطه ام سرده با مادرم  کلا پدر ومادرم  وکلی طرحواره خیلی سنگین وزیادی از بچگی دارم ، به خاطر بی محبتی های پدر ومادرم ومدام سرزنش و سرکوفت مقایسه کردنشون

مامانم بشدت زن وسواسی منظمیه من از شدت افسردگی چندبار خودکشی کردم اونوقت مامانم براش تمیزی مرتب بودن خونش مهمه درهمه حاااالت ، بعد من اصلا لبای هامو تا نمیکنم میزارم تو کشو لباس هام مامانم تمام لباس هامو پرت کرد تو حیاط ، بار اولش نیست این کار 

منم این دفعه خونم به جوش امد اینکارو کردم بالباس هاش

کارم خیلی بد بود

جلوشون وایستا ازمن میشنوی

خیلی عذاب وجدان دارم باور کنین به خاطر سرزنش کردنش و بی توجه بودن های پدر ومادرم کلی طرحواره های بدی گرفتم

مدام منو سرزنش میکنه منو دعوا میکنه ۲۷ سال سنمه ،داد میزنه چرا اینقدر میخوابی با دعوا بیدارم کرد

کارم واقعا بد دود؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عذاب وجدان دارم باور کنین به خاطر سرزنش کردنش و بی توجه بودن های پدر ومادرم کلی طرحواره های بدی ...

اون صددرصد ازپدرت باکسی دیگه ناراحته سرشماخالی میکنه

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین