یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیگ زندگی همینه ما کلا دو نفر آدنین از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت پشت سینکم بلخره کثیف میشه ظرفا ولی مثلا اونایی که جرب نیستنو سریع آب بکش مثلا پیشدستی میوه و کارد و چنگال و یه لیوان بده بهش بگو این مخصوص توعه آب خواستی تو این بخور فقط یکم مدیریت کنی سخت نیست
من افسرده گی دارم نمیتونم هی بشورم از طرفی بابام شکمش اونقدر پر نمیشه انگار هر روز مهمونی دادی این ق ...
بهونه نیار من نمیتونم افسردگی دارمزندگی متاهلی فکر کردی چیه؟ همین شستن و تمیز کردن و پختن و اینا تازه باید حال خودتم خوب نگه داری و به خودتم برسی بعدم این چه طرز صحبت کردن راجع به پدرته؟ شما خرج نداری؟ لباس نمیخوای کفش و کیف و شال و غذا و هزار تا نیاز دیگه نداری؟ همرو پدرت داره تامین میکنه با این حال تو خونه خودش نمیتونه از دست دخترش غذا بخوره؟ احترام نگه دار و تا وقتی حال مادرت خوب بشه کارا رو بکن و غذای خوب برای مادر و پدرت درست کن و انقد غر نزن