2777
2789
عنوان

چرا اصفهان نصف جهان معروف هست

88 بازدید | 14 پست

زیرا زمانیکه پایتخت میشود مسئولان مربوطه شهر از جان مال خودشون مایه میزارند و بی منت میسازند .که این لقب رو توریست های دنیا میزارند شاه عباس صفوی وزیران  درباریان و قورچی های شاه عباس  وطن دوست بودن با حزب قزلباش ها و مرد و زن آن زمان ایران رو سامان میدد

درخواست دوستی قبوله به شرط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی قزل باش ها نیروی ها و از سپاه حکومت محسوب میشدن حزب نبودن 

که لباس سفید و کلاه قرمز رنگ داشتن (توی مجموعه مهیار عیار هم هست راجب صفویه)

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

این مطلب درست هست اما لقب نصف جهان برای اصفهان به علت پیشرفت اون شهر در ان زمان نیست درواقع در ان زمان وقتی توریست ها به اصفهان میومدن و بزرگی این شهرو میدیدن و با کشور خودشون مقایسه میکردن متوجه این موضوع میشدن که مساحت اصفهان از برخی کشورهای اروپایی بیشتره بنابراین بهش لقب نصف جهان رو داده اند هنوز هم مساحت اصفهان از برخی کشورهای اروپایی بیشتره

از مهندسان خارجی ساخت شهر کمک گرفت اقامت ایران داد....الان خیابان های معروفی بنام همان هست نظیر شیخ بهایی حکیم طیب.مرداویج شیخ صدوقی ووووو  وووالا ماشالاه زیادند

این مطلب درست هست اما لقب نصف جهان برای اصفهان به علت پیشرفت اون شهر در ان زمان نیست درواقع در ان زم ...

تاریخ اصفهان دوران صفوی رو خوندم بخاطر معماری شهر و امکانات سکونت و سد سازی وآبیاری زمین های کشاورزی در دوران خودش مدرن بوده وجود حمام مخصوص که بدون سوخت وشعله کم همیشه آب گرم بوده