2777
2789
دقیقا

اتفاقا امشب به همسرم پیام دادم گفتم کاش هیچ وقت اون ساعت نحس نمیرفتم سر وقت گوشیت کاش به همون نفهمیم ادامه میدادم😭😭😭💔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا امشب به همسرم پیام دادم گفتم کاش هیچ وقت اون ساعت نحس نمیرفتم سر وقت گوشیت کاش به همون نفهمیم ...

منم گاهی با خودم میگم چقد بیخبری خوب بود چه خوشبخت بودم 

ولی بعدش میگم نه اونجوری خیلی ساده لوح بودم 

الان خیلی قوی شدم خودمو دوس دارم و برای دلخوشی خودم زندگی میکنم ولی فهمیدم که تو این دنیا فقط خودم به داد خودم میرسه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
منم گاهی با خودم میگم چقد بیخبری خوب بود چه خوشبخت بودم ولی بعدش میگم نه اونجوری خیلی ساده لوح بودم ...

بله خب از اون لحاظ خوبه منم خودمو درالویت قرار دادم اما از درون متلاشیم💔💔😔😔

بله خب از اون لحاظ خوبه منم خودمو درالویت قرار دادم اما از درون متلاشیم💔💔😔😔

در چه حد بوده خیانتش؟؟ 

منم داغونم 

اگه برات مقدوره برو دکتر برات دارو بنویسه آرومت کنه

در چه حد بوده خیانتش؟؟ منم داغونم اگه برات مقدوره برو دکتر برات دارو بنویسه آرومت کنه

چت وتماس 💔اما چه فرقی داره خیانت خیانته 💔💔

چت وتماس 💔اما چه فرقی داره خیانت خیانته 💔💔

اره خیانت خیانته ولی خیانت جنسی خییییییییییلی سخت تره 

فکرشم نمیتونی بکنی چه زجری میکشم 

دو ساله که تو چشماش نگا نکردم دستش بهم بخوره چندشم میشه همش تصور می‌کنم با اون خراب چیکارا کرده حالم بد میشه سمتش نمی‌رفتم اصلا ولی با پررویی تمام گف تامینم نکنی جلو روت خیانت میکنم منم مجبورم واسه اینکه دهنشو ببنده 

اره خیانت خیانته ولی خیانت جنسی خییییییییییلی سخت تره فکرشم نمیتونی بکنی چه زجری میکشم دو ساله که تو ...

اما من تا همین حدم داغونم داغون خدا به قلبت آرامش بده