2777
2789
عنوان

دعوای خواهرم و شوهرش لطفا بیاید

171 بازدید | 11 پست

خونه مادرم بودیم شوهر خواهرم کلا زیاد اهل رفیق بازی تازه هم ازدواج نکردن ۱۶ سال ازدواج کردن خواهرم همش سر رفیق بازی دعواش شوهرش آدم خوبی ولی این عادتش رو اصلا ترک نمیده همش پیش دوستاش خیلی ناراحت خواهرمم کلی گریه کرد دارم دیوونه میشم براش دخالت هم نمیشه کرد واقعا نمیدونم چیکار کنم به نظرتون فقط رفیق بازی یا زیر سرش بلند شده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفیق باز آدم نمیشه

این اواخر حس میکنم بیشتر شده خواهرم کلا آدمی نیست مشکلاتش رو به کسی بگه خیلی نگرانشم 

به نظرتون یه رفیق بازی ساده اس یا ممکن پای کسی در میون باشه؟

خب تو الان چیز خاصی نگفتی که ما کارشناسی کنیم😃

مثلا شبا ۱۰ و ۱۱ میاد خونه گاهی هفته ای یه بار با دوستاش بیرون میره ممکن پای کسی در میون باشه ؟ 

اونطور آدمی هم نیست و خدایی تا حالا چیز بدی ازش ندیدیم

این اواخر حس میکنم بیشتر شده خواهرم کلا آدمی نیست مشکلاتش رو به کسی بگه خیلی نگرانشم به نظرتون یه رف ...

نمی دونم واقعا

ولی از رفیق بازی هر گندی ممکنه دربیاد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ن بابا رفیق بازه منم شوهرم میره ساعت ۱ یا تو شاید هم تا صبح نیاد ولی من کاریش ندارم

خواهرم این اواخر خیلی روش سفت و سخت شده حتی امشب میخواست بره پیش دوستاش سر همین باهاش دعوا راه انداخت نذاشت بره