2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12523 بازدید | 937 پست
اره بالا ۸۰درصد🤣

ای بابا

اینجا دیگه جای موندن نیست🚶🏻‍♀️

عشقم مرسی واقعا

مرسی که اول از همه شما اون اسکرین هارو برام فرستادی و مدرک جمع کردی

خیلی لطف کردی واقعا😘

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همشون یه نفرنیه بچه ی کلاس نهمی این بچه امیدوارم تو درس هاش هم انقدر فعال و پیگیر باشه😁

مدرسه ها که تعطیل میشه سایتو کنترات برمیدارن براخودشون😂😂

دقت کردین ،قشنگ بعد از ظهرا تا شب فعالن از صبح تا ظهر راحت میشه سایت وکاربرا ازدستشون!؟💔😀

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

قابل درکه ادم جزئیات زندگیشو تو سایت واقعی نگه مثلا سنش یا شهرش و... ولی اینکه با چن کاربری بخای نقش ...

تاجایی میتونه که درمورد اون جزئیات نیاد ملت رو اسکول کنه وسوال بپرسه مثلا بارداری و...

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
تاجایی میتونه که درمورد اون جزئیات نیاد ملت رو اسکول کنه وسوال بپرسه مثلا بارداری و...

اخه زایمان و ازدواج موضوع خاصی نیس ادم بخواد باهاش داستان بسازه 😐😐😐

منو بگو موقع زایمان بش گفتم دعام کن🤣🤣🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ای بابااینجا دیگه جای موندن نیست🚶🏻‍♀️عشقم مرسی واقعامرسی که اول از همه شما اون اسکرین هارو برام فر ...

خواهش میکنم عزیزم خداروشکر ثابت شد راز مامانی نیستین 😂

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
ایما مرز هایی گدایی و چتر شدنو جابه جا کردند، اخه کی حاضر میشه بارشو بندازه رو دوش ی جوون من به شخص ...

حالا ما هی بگیم مگه میفهمن؟ 

یه جایی پیدا شده مفتی شام‌میدن دیگه ،برن بخورن بیان بیرون ،حرفای بقیه هم مهم نیس💔🥸

مدرسه ها که تعطیل میشه سایتو کنترات برمیدارن براخودشون😂😂دقت کردین ،قشنگ بعد از ظهرا تا شب فعالن از ...

آفرین دقیقا😁

بچم عاشق شوهر و بچه هست طفلی

مثلا عکس از گوشه ی تخت میزارن میگن اینم خونه شمالمون

یا عکس از یه تیکه پا میزارن میگه اومدیم ماه عسل🤣🤣🤣

حالا ما هی بگیم مگه میفهمن؟ یه جایی پیدا شده مفتی شام‌میدن دیگه ،برن بخورن بیان بیرون ،حرفای بقیه هم ...

اخه زشته واقعا شخصیتشون میره زیر سوااال. 

بابا برا شخصیتتون ارزش قائل بشید 

بخدا ی تومن ن تو را گدا میکنه و ن عروسو شاه. 

به خاطر خودتون ک با دید بد نگاهتون نکنن انجام بدین

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
الان چرا طرفداری میکنی،شما دوست داری گولت بزنن بحثش جداست و میتونی پیامم نخونی و رد شیمن به بقیه دوس ...

اخه کاربرای مجازی ارزش دارن وقتموواسشون تلف کنم صرفا واسم مهم نیستم اینجام میام واسه سرگرمی حالا بیام بشینم برم تایپک های بقیه روبگردم ک چی این چند کاربری داره بمنچه اخه کی چی میگه

البته ادم بیکارو علاف زیادهست خوراکشون این مسائله

آفرین دقیقا😁بچم عاشق شوهر و بچه هست طفلیمثلا عکس از گوشه ی تخت میزارن میگن اینم خونه شمالمونیا عکس ...

واقعا ذهن خلاقی دارن 😂😂

یکی هس نوشته بود میخوام‌باشوشو اغدام کنم برا بچه!🥸

بچه کلاس هشتم یا نهمیه!

فقط دوروز به اون اغدامش فک میکردم اصلا💔😂😂😂

اخه زایمان و ازدواج موضوع خاصی نیس ادم بخواد باهاش داستان بسازه 😐😐😐منو بگو موقع زایمان بش گفتم دع ...

اونم همونطور که تو اتاقش پاشو رو پاش انداخته بود و تو سایت با کاربری های دیگش مخ ملتو کار میگرفت برات دعا کرد😐😐😐🚶🏻‍♀️🤦🏽‍♀️

اره آزار رسونده از اعتماد ما سواستفاده کردخودتو بذار جای من فکر کن یه سال با یه آدم دروغین حرف بزنیم ...

والا من ب دوتا چشای خودمم اعتماد ندارم چه برسه ب ی غریبه مجازی من صرفا فقط میخونم اینکه بخام واسه دتیااومدن بچه ی مجازی ذوق کنم ببخشید دیونگیه 😂