2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12462 بازدید | 937 پست
همه شهرها عروسی سلف سرویس نمیگیرنا طرف ما اکثرا یه پرس جوجه میدن بدون پیش غذا و مخلفات با یه دونه نو ...

من حتی تو گنجایش مغزمم نمیرسه که این عروسیا جدید باشه. 

و کسی نگفت میلیونی هزینه کنید بجه ها میگن مول نیوه و شام خودتونو حساب کتاب کنید و بهشون بدین

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
نگران نباش شما فقط هزینه شامو میوه بدین ک میخورین وگرنه قطعا عروسو داماد نمیان هزینه اتلیه و لباس عر ...

من میخواستم پول خوردنم رو بدم میرفتم رستوران نه عروسی

رستوران و میوه فروشی رو با عروسی اشتباه نگیرید 

فکر کنم شما عروسی رو برا کسب درآمد میگیرید که اینقدر مهمونا رو بدهکار خودتون میدونید 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا اینا تاحالا ی عروسی متوسط به بالا دعوت نشدن یا اصلا ی رستورانم نمیرن

عزیزم مسلط باش به خودت

چرا فکر میکنید فقط شما برای عروسی خوب خرج میکنید؟ همیشه بهترین مراسم هارو میگیریم بدون اینکه یک قرون روی پول کادو حساب کنیم😁😁

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

شما عروسی میگیرید ب امید کادوخب شاید یکی نخاد انقد هزینه کنع تو برا دل خودت عروسی میگیری یا کادو گرف ...

خب نیاد

قطعا برا دل خودم. ولی طرف شعور نداره؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
پشمام چه ناعادلانه در هوا چرخ میخوره

یه yyyyyu هم اضافه شد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

اینجارو😂 روز تولد محدثه و امیرعلی جون با سحر و پسرش یکیه @شانزدهمین_کاربری ‍ @بهار2124 ‍ @دختری_د ...

وای خدا😅😅😅

میدونی این خنده ها،خنده های عصبیه ها...که چه راحت بقیه رو گول زده و چقد ساده بودیم باور کردیم...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

وای خدا😅😅😅میدونی این خنده ها،خنده های عصبیه ها...که چه راحت بقیه رو گول زده و چقد ساده بودیم باور ...

دقیقااا😂🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

عزیزم عروس و داماد خانوادشون دارن جشن میگیرن من نمی‌دونم این چ مدیه پول شام پول ورودی خب دعوت نمیکرد ...

خیلی از عروس دومادا خودشون جشن میگیرن.  ن خانواده

من میخواستم پول خوردنم رو بدم میرفتم رستوران نه عروسیرستوران و میوه فروشی رو با عروسی اشتباه نگیرید ...

هب برا چی رفتید برا اینکه بخوریدو هزینه ام نکنید 

ن شما نگران نباش ما برا بقیه ام حداقلش پول شامو میوه امون حساب میکنیم حداقل هدیه ایی ک میدیم به عروس داماد پول شامو میوه اشونه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
دقیقااا😂🤦🏻‍♀️

عزیزم از کجا اون تایپک های مشترک رو پیدا کردید چقدر فعالید

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

پول عکاسی و عمارت رو هم مگه برای مهمون خرج میکنید؟کلن کسی که چشمش به دست مردم هست نباید عروسی بگیره

وای چقدر ساده ای ک فک میکنی با پولی ک میارن هزینه های عمارت و عکس و .... در میاد 🤣

من حتی تو گنجایش مغزمم نمیرسه که این عروسیا جدید باشه. و کسی نگفت میلیونی هزینه کنید بجه ها میگن مول ...

خب دیگه ماهم حساب کردیم دادیم یه رون کامل و یه تیکه سینه مرغ چسبیده به کتف با ۵قاشق برنج و یه آبمعدنی بیشتر از ۴۰۰درمیاد؟میوه هم نمیدن تو عروسی