2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست

من قبول دارم پونصد تومن نباید کادو داد ولی مگه عروس داماد واسه دل خودشون مراسم نمیگیرن؟ یعنی واسه پول جمع کردن مراسم میگیرن خب کسی بهشون نمیگه که پول غذا پرسی یک تومن بدن میتونن اصلا شام ندن میوه و شیرینی بدن ولی خب وقتی خودشون دوست دارن مراسم خوب بگیرن باید اینم در نظر بگیرن که شاید یکی ده میلیون پول بده یکی ده هزار نمیشه بگی چرا انقدر داذن چون کاسبی که راه نمیندازیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی ک ندارن😐خب همون موقع ک دعوتشون میکنن بگن ما نمیایم که طرف هزینه نکنه

خب عروسی نگیرن 

میخوان با پول مهمان ها هزینه ی عروسی و در بیارن

ما رو پول کادو ها حساب باز نمیکنیم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

فامیلای شوهرم همینجورین

یه پسر عمه داره شوهرم کلی سرمایه داره و حقوق بالااااا

دوسال پیش تولد دخترمو سالن گرفتیم

خودشو زن شو سه تا بچه هاش اومدن ۴۰۰ تومن کادو داد

برادر شوهرمم با دخترشو زنش ۲۰۰ تومن از همه کمتر داد 

خب عروسی نگیرن میخوان با پول مهمان ها هزینه ی عروسی و در بیارنما رو پول کادو ها حساب باز نمیکنیم

کسی با پول ملت پز نمیده ها😑

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
هرکی قبول داره عروسی خلوت خوبه لایک کنه🥰😂

ما عروسی هامون بیش 2/000نفر هست😁😁

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

انقدر بدم میاد تو عروسی وعزاپول جمع میکنن....که چی اخههه؟! این چه رسمیه واقعا؟یارو میخواد عروسی کنه ...

تو عزا پول جمع میکنن طرفای شما؟؟😳😳😳

بگو شوخی میکنی

اولین باره میشنوم

حالا عروسی میگن کادوی ازدواجه 

عزا برا چی پول میدین؟؟؟

کسی با پول ملت پز نمیده ها😑

یعنی چی؟😐😐😐

ما عروسی هامون بیش 2/000نفر هست😁😁

عروسی خوبه خلوت که بیشتر هزینه صرف تالار شیک و فیلم برداری با کیفیت و فورمالیته بشه تو فیلمم خیلی با کلاس تره

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔