2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست

خوب سلف سرویس و عروسی های آنچنانی که همه جا باب نیست

انتظارتونو‌ از بقیه بیارید پایین

یکمم رحم و مروت داشته باشید

خوب طرف چون دو تا سه تا بچه داره نباید بره عروسی؟ چون نداره ۵ تومن کادو بده؟ طفلی بچهاش چه گناهی دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خبره شام ۵۰۰؟ما دو نفر بریم ۵۰۰ میدیم...عروسی که برای کاسبی نیس کسی عروسی میگیره واسه خاطر دل خود ...

مثل این ک دو هزار سال عروسی نگرفتین از قیمتا خبر ندارین

والا عروسی معمولی شامش نفری ۵۰۰ در میاد

قطعاااا کسی هم ک عروسی میگیره به خودش دیده ک عروسی بگیره، ولی اون شخص هم باید آب بشه بره تو زمین ک با یه ایل، فقط ۵۰۰ هزار هدیه بده

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

مگه طرف میاد رستوران ک حداقل پول شامشو بده؟؟؟طرف میخاست بره رستوران ک لنگ شما نبود یه کیلو گوشت میخرید میداد زن و بچش

توقع فقط حال خودتونو خراب میکنه دنبال این چیزا نباشید

انقدر بدم میاد تو عروسی وعزاپول جمع میکنن....که چی اخههه؟! این چه رسمیه واقعا؟یارو میخواد عروسی کنه ...

سلام وای مگه تو عزا هم پول میگیرن؟

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
کسی ک نداره عروسی نگیره. مجبورشون کردیم. والله وظیفه نیست ک بدن طرف براخودش خودش عروسی میگیره بقیه چ ...

قطعاااا کسی هم ک عروسی میگیره به خودش دیده ک عروسی بگیره، ولی اون شخص هم باید آب بشه بره تو زمین ک با یه ایل، فقط ۵۰۰ هزار هدیه بده

وقتی نداره، اون وقتی ک دارن دعوتش میکنن بگه ان شاء الله خوشبخت بشن ما نمیتونیم بیایم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
کسی ک نداره عروسی نگیره. مجبورشون کردیم. والله وظیفه نیست ک بدن طرف براخودش خودش عروسی میگیره بقیه چ ...

دقیقا...

میخان خرج عروسیشون رو از جیب مردم بدن تازه با فیلم و کلیپ عروسیشونم کلاس بزارن...

حالا من خودم مجردم و در آستانه ازدواج ولی واسه کادو عروسی از هزار تومان تا ۱۰۰ میلیون ارزشش برام یکیه ، اومدن اون شخص و اینکه دعوتم رو پذیرفته بیشتر ارزش داره برام ؛ واسه تولدم بخدا نزدیک ۴ تومن خرج کردم ولی کادوهام به ۲ تومنم پولشون نرسید ولی اصلا برام مهم نبود ( پولدارم نیستم یه زندگی معمولی به پایین دارم)