2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست

چه خبره شام ۵۰۰؟

ما دو نفر بریم ۵۰۰ میدیم...

عروسی که برای کاسبی نیس کسی عروسی میگیره واسه خاطر دل خودش میگیره نه چشمش دنبال این باشه مردم چقد کادو میدن...

کسی هم ندارن مجبور نیس می‌تونه بره ماه عسل برای عکساشم آتلیه بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه عروسیا که نفری ۵۰۰ نمیشه هزینش

بخدا عروسی معمووووولی نفری ۵۰۰ هزینشه 

که شامش وارمری باشه

عروسی سلف سرویس که خییییییلی بیشتر از ایناس. حداقل نفری ۸۰۰ در میاد

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

شاید دستشون خالیه بعدم کسی نباید پول شامی که قراره تو عروسی بخوره رو حتما بده

در واقع عروسی برای جشن گرفتن و شادی و دور هم بودن هست و بهتره عزیزانتونو دعوت کنید که با کادو و بدون کادو فقط وجودشون براتون مهم هست حالا اگرم دورتر و دعوت کردید انتظاری نداشته باشید واقعا چون کسی وظیفه ای نداره واقعا...

عروسی من5نفر200دادن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یعنی چی ک ندارن😐خب همون موقع ک دعوتشون میکنن بگن ما نمیایم که طرف هزینه نکنه

واقعا یعنی شما تو این جامعه زندگی نمی کنید؟ ممکن ی نفر کارگر باشه یا ...شاید دلخوشیش همین عروسی رفتن فقط باشه ... ی ذره رحم و وجدان و نوع دوستی هم خوبه ...

اقا گرونیه شاید سطح اونا انقدر باشه شما دعوتشون نکنید

دقیقا چون گرونیه وقتی زنگ میزنیم میگیم حتما میاین؟؟؟ و اونا هم میگن بلهههه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

انقدر بدم میاد تو عروسی وعزاپول جمع میکنن....که چی اخههه؟! این چه رسمیه واقعا؟

یارو میخواد عروسی کنه اگه پولداره جشن میگیره دیگران و دعوت می‌کنه...اگه نداره غلط می‌کنه اصلا عروسی میگیره..کادو جای خود دارد ولی زورکی نباید باشه به نظر من...