2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12461 بازدید | 937 پست
من منظورم اینه اونا بخاطر شادی خودشون جشن گرفتن. باید بدون توقع باشه . شما فک کن همه مهمونا نداشته ب ...

ن دختر خوب، والا برا عروسو داماد فرقی نداره خاله بابای یه طرف تو عروسیشون باشه. باورکنید خ دعوتی ها نه از دله و ن از جون. وگرنه عروسو داماد رفیقاشونو بیشتر دعوت میکردن اینجوری بیشتر بهشون خوش میگذره خ دعوتی ها به اصرار خانوادس

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میکنم نمیاره:/

پی میفرستم لینک کاربریشو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

به سختی😂

عزیزم از من چی میدونی ؟ من کجا سوتی دادم؟😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

فکر نمیکنم مطمنم چون برا ی عده خ تعجبه هزینه شامو میده مثلا پونصد درمیاد

نه مطمئن نباش😂😂😂🤣🤣🤣ما بحثمون سر هزینه نیست که 

دارم میگم ما خوب خرج میکنیم و اصلا یک ریال هم از کسی انتظار نداریم پولمون رو بده

مگه وقتی مهمون دعوت میکنیم خونمون پول غذارو باید بهمون بدن؟؟؟ ما هم اونارو دعوت کردیم مهمان ما هستن

سوای اینکه ما اگه اقوام نزدیک باشیم همیشه کمتر از نیم سکه ندادیم

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

اره سرچا خراب شده من چون بهم درخواست دوستی داده بود تو پیاما میزنم رو اسمش میاد واسم رفتم yyyyyu خون ...

تازه عروسه مدام منو روانی خطاب میکرد😂😂😂

وای چقدر این کاربریش بیشتر از همه روی مخ من بود

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدای این رفتن که شادیشون رو برای شروع زندگی ببینم و با اونا جشن بگیرم به هم رسیدنشون رو صرفا نرفتم م ...

والا چرا پس عروسی میگیرید 

چه کار زشتی یکی که زیاد میده رو نمیبینید کسی که کم میده رو سر کوفت میزنین خوب شما که اهل حساب کتابید چرا دعوت کردین 

یعنی درواقع اسم عروسی مفت خوریه؟؟؟ 🤣

نه میدان تره باره هرچقدر خوردی باید سریع بدی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بدای این رفتن که شادیشون رو برای شروع زندگی ببینم و با اونا جشن بگیرم به هم رسیدنشون رو صرفا نرفتم م ...

خب شما لطف کن نرو نیازیم به ده تومنت نیس اونم بزار گوشه جیبت 

حداقل اگه از ی رفتاری بهتون بر میخوره قشنگ بر بخوره نرید مولم اصلا نمیخاد ببرین اون جا هم بدین برا دعوتیه دیگه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑