یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اول اینکه فکر نکنم قرار باشه با کادو پول شام رو بدن
بعد هم معمولا فامیل های نزدیک سکه و پول زیاد میدن ولی خب فامیل خیلیی دور یا مثلا همسایه و دوست و... بنظرم درست نیست از اون ها هم توقع چند میلیون کادو داشته باشیم
من دوسال پیش واسه خودم تولد گرفتم ۲۰ تومن هزینه ش شد.دوستم فرداش نشسته بود هدیه هامو حساب میکرد ببینه اگه به صرفه اونم تولد بگیره!!!اخرشم گفت نه فایده نداره یک چهارم خرجم درنمیاد😁 دوست عزیز! من خودم برای عروسی و تولد و...هدیه خیلی خوب میدم...اما فلسفه گرفتن این مدل مجلسها اینه که دیگرانو تو شادیتون شریک کنید ابدا قرار نیس هزینه مجلستون با هدیه ها سربه سر بشه...
ولی اون شخصی که به عروسیه خودش صرفا بعنوان سرمایه گذاری نگاه میکنه و پول ولیمه عروسیشو میخاد از ملت ...
عروسو دامادی ک اول زندگیشونه نیازی نیست اب بشن برن تو زمین چون اکثر جوونا به خاطر خانواده ها مجبورن فامیلو دعوت کنن وگرنه کسی بودو نبوده نوه خاله بابا و این نسبتای دور براش فرق نمیکنه ک تو عروسیش بیان یا نیان چه بسا خوش حال ترن ک نیان و این ظرفیت به رفیقاشون برسه، عروسو دامادی ک داره پونصد میلیون هزینه میکنه نبایدم اب بشه. اون زنوشوهری ک جند ساله ازدواج کردند و کادو زیر ی میلیون میبرن واقعا باید خجالت بکشن چطور ی جوون اول زندگیش پونصد میلیون خرج کنه ی زوج بعد چند سال زندگی حاضر نشن یک میلیون خرج کنن
خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937