2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8287 بازدید | 512 پست

من همسایه مون عروسی پسرش دعوتم کردترک بودن منم تو اون شهر غریب  پرس وجو کردم دیدم رسم شون فامیل درجه یک زیر ۵ میلیون نمیدن همسایه ها هم کم کم یک یا دو تومن باید بدن منم کلا منصرف شدم نرفتم 😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
❤️

اون شب هست البالو رو مسخره کردیم

از اون شب رو اکانت من خیمه زده

😂 مزه میپرونه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای عروسی دوستم سال ۹۷ فکرکنم بود هم پول خوبی دادیم هم کلی شادباش دادیم 

من ازدواج کردم مامانش۱۵۰ هزارتومان آورد بنظرش خیلی هم بود تازه 🤣🤣 

ولی ازش ناراحت نشدم چون توی فامیلای اونا این مبلغ یعنی خیلی، 

ندار نیستن ها ،کلا خسیسن طایفه ای . آدم های بدی نیستن اما خصلت خسیسی دارن.

مادونفر ادم رفتیم 1500دادیم بابنکه کل پولمون دومیلیون بود

500باقی موندم شاباش دادیم😑

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی برام سواله اونم اینکه هر کسی عروسی میگیره مگه برای مردم میگیره برا دل خودش هزینه میکنه و بایدی در کار نیست کع هر کسی پول شامشو بده اینم که مهمان میاد و کادو میاره دستشم درد نکنه اون کسی هم که عروسی میگیره باید رو پول خودش حساب کنه نه مردم

پشمامممممممم😲😲😲😲😲😲😲😲

پرروتر از این ندیدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

@بگویاسی    

توروقودا به منم بگو چیشده😭

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

پرروتر از این ندیدم

خدایش یه عقده ای بدبخته

از رو هم نمیره

ماه که هیچ وقت پشت ابر نمیمونه

اعصاب ادمو خراب میکنه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

اقا تاپیک کتابخونه دخترشو ببین😂کتابای اون داداش ۵ سالشو گذاشته

الان میبینم من فقط تاپیک تعطیلیاشو دیدم دوزاریم افتاد اینا یکین😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937