2777
2789
عنوان

گرونترین کادویی که گرفتین🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 153 پست

برای خودم کادو گوشی گرفته بودم 😌

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشی 

۳۰تومن

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
هیچوقت از کسی کادو نگرفتم هیچوقت کسی بهم گل نداد هیچوقت کسی برای من کاری نکرد

منم ولی خودم برای خودم لوازم ارایش خریدم حدود دو تومن شد دو سه سال پیش

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

میدونید کادوهایی که می گیریم

باید نسبت به جیب همسرامون بسنجیم

مثلا شوهر من کلا ۲۰ تومن داره ۵ تومنشو میده کادو میخره یعنی یک چهارم

ممکنه شوهر یکی ۱۰۰ تومن داشته باشه با ۱۰ تومن کادو بخره میشه یک دهم پولش

به نظر من با اینکه کادوی اولی ارزونتر بده اما باارزشتر هست

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم