2777
2789
عنوان

خانما شما طلا داشتید می‌فروختید ماشین بخرید صفر دویست هفت

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با 950یه ماشین کارکرده خارجی بگیر . دویست هفت بدرد نمیخوره ...ال نود مگان .ماشینای چینی و....

ماشین چینی  که بمیرم عمرا حاضرم پراید سوار شم چینی نه اونا هم کهنه اند خیلی کار کردن هر روز باید تعمیرگاه باشم

میخریدم ولی پراید هم کارمو راه مینداخت اونم نه صفر

همکارا میان با تویوتا  هیوندا ماشین های دو سه ت منی من با پراید  ؟ میگم وقتی میتونم بهترش بخرم چرا کم بیارم ازشون  یه جوری نگات میکنن دیگه

دقیقا همین کار رو کردم 

آدم طلا مسخره که موقع نیاز صرف آسایش و رفاهش بشه 

چه فایده که طلاداشته باشی و همیشه توی ترافیک و سرما و گرما اذیت بشی بدون ماشین

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ماشین چینی که بمیرم عمرا حاضرم پراید سوار شم چینی نه اونا هم کهنه اند خیلی کار کردن هر روز باید تعم ...

این همه ماشین صفر چینی داره تحویل مشتری میشه کهنه هستن ؟ 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

این همه ماشین صفر چینی داره تحویل مشتری میشه کهنه هستن ؟

چینی خوب نیست قطعاتش گرونه بعد یکم کار  به خرج میفته  مگان ایناروگفتم مدلشون پایینه  چون دیگه تولید نمیشن وارد هم نمیشن

همکارا میان با تویوتا هیوندا ماشین های دو سه ت منی من با پراید ؟ میگم وقتی میتونم بهترش بخرم چرا ک ...

هرجور خودت میدونی

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...