2777
2789

با ماشین

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از شدن میشه اما واقعن اذیت میشی و استرس میگیری

شما رفتین تو بارداری

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من ی سفر دوساعته رفتم پدرم در اومد از بس دنبال دستشویی بودم دیگ گفتم توبه😂😂😂😂

😁

هفته ی چندی؟لطفا خیلی مواظب باش من با سهل انگاری اوضاع خودمو بد کردم

باردار نیستم هنوز چند تا سفر در پیش دارم و تصمیم بارداری دارم قبلش  میگم اگر باردار شدم سفرام چی میشه 😅

آره من مجبور بودم باید میرفتم اما خیلی اذیت شدم شکمم نفخ کرده بود و درد میکرد دلپیچه گرفته بودم یه و ...

اره فک میکنم ادم همون خونه بمونه بهتره تو اون شرایط 

باردار نیستم هنوز چند تا سفر در پیش دارم و تصمیم بارداری دارم قبلش میگم اگر باردار شدم سفرام چی میش ...

اها 😂

خب قبلش سفراتو برو با خیال راحت اگ طولانی نبود در همون حین ها هم اقدام کن

بعد از بارداری دگ شرایطتو باید با دکتر بسنجی

اره فک میکنم ادم همون خونه بمونه بهتره تو اون شرایط

من عموم فوت کرده بود هشت ساعت نشستم تو ماشین خیلی اذیت شدم با اینکه همسرم اروم رانندگی میکرد 

چند روز پیشم پسرعموم فوت کرد نتونستم برم کلی براش گریه کردم اما جرات نکردم بشینم تو ماشین از بس سری قبلی اذیت شدم😢

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋