2777
2789
عنوان

نامزدم به بهانه های مختلف میپیچونه ک زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا پیام نده تماس هم نگیر ببین چکارمیکنه بزار خودش بیاد سمتت تو بکشونش سمتت.حداقل یک ماه اینکارو بک ...

ن والا فک میکنم دوسم نداره

خب اون پیام میده من کم پیش میاد پیام بدم جواب پیامشو هم ندم؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

کلا از اولش اینجوری بود مثلا یه ماه طول میکشید زنگ بزنه تازه دو هفتس درست شدهیه مدت من اعتراض کردم د ...

نه دوست داره نگران نباش عزیز بعضی ها همینن یکم سرد و یخ‌

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

ن والا فک میکنم دوسم ندارهخب اون پیام میده من کم پیش میاد پیام بدم جواب پیامشو هم ندم؟

جواب بده تماس یا پیام اصلا بی جواب نزارش ولی خودش اول پیام بده یا تماس بگیره نه تو ..فعلا اینکارو بکن ببین نظرش چیه

نه دوست داره نگران نباش عزیز بعضی ها همینن یکم سرد و یخ‌

ن بابا نداره سرد و یخم نیس اصلا آدم خون گرمیه خودشم میگه

ولی امان امان دهن منو سرویس کرده

کلا از اولش اینجوری بود مثلا یه ماه طول میکشید زنگ بزنه تازه دو هفتس درست شدهیه مدت من اعتراض کردم د ...

نمیدونم والا اگه اذیتی نامزدی بهم بزن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

جواب بده تماس یا پیام اصلا بی جواب نزارش ولی خودش اول پیام بده یا تماس بگیره نه تو ..فعلا اینکارو بک ...

آخه شرایطم فرق میکنه 

اون کلا اهل زنگ زدن نیس این زنگ نزدناشم ک با دلیله بخاطر اعتراض منه من کلا زنگ نمیزنم کلا شاید 4 بار بهش زنگ زده باشم گفتم حتما آدم شده اما نشده

ن بابا نداره سرد و یخم نیس اصلا آدم خون گرمیه خودشم میگهولی امان امان دهن منو سرویس کرده

عزیزم اینجوری به خودت انرژی منفی نده ..تا بفهمن خیلی دوسشون داریم پدر آدمو درمیازن تو این شرایط بودم 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

عزیزم اینجوری به خودت انرژی منفی نده ..تا بفهمن خیلی دوسشون داریم پدر آدمو درمیازن تو این شرایط بودم

آخه خیلی اذیتم میکنه

دیگه نمیخوام بهش بفهمونم دوسش دارم